promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt az ideje, hogy Jack Black félmeztelen tánca jókedvre derítsen
Borítókép:  KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A mókamesternek úgy is sikerülne, ha ruhában csinálja.

Jack Black pont annyi szerepet vállal be, amennyit kell, és tud is válogatni, hogy mi illik a stílusához. Legutóbb a Jumanji: A következő szintben tűnt fel, előtte pedig csináltak egy animációs mini-szériát a Tenacious D-vel, amiből természetesen jóbarátja, Kyle Gass sem maradhatott ki, mint a zenekar tagja.

Jack Black nem csak színész, humorista, illetve zenész, hanem hatalmas játékfanatikus is. Mivel rengetegen foglalkoznak, sőt, súlyos pénzeket keresnek ezzel, így Black is lecsapott a lehetőségre, hogy egy játékokkal foglalkozó videóblogot indítson a YouTube-on.

A színész mindenkit meglepett, amikor az első videóját posztolta a csatornán, mivel nem egy modern játékot mutatott be, hanem ellátogatott egy flippermúzeumba Las Vegas-ba. Klasszikus flipperrel szerintem mindenki játszott régen, és tudja, hogy mennyire hatalmas élmény. Ezt a Windows XP alapjátéka nem igazán tudta visszaadni.

Black is karanténban van, így akad ideje a játékokkal foglalkozni, de azt se bírja ki, hogy ne derítse jókedvre az embereket maga körül. Jack nem a kigyúrt felsőtestéről híres, így a félmeztelen cowboy csizmás tánca nem a női szíveket akarja megdobogtatni, hanem azt célozza meg, hogy röhögjünk egy ezekben a nehéz időkben.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás