promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Katy Perry megmutatta, hogy néz ki a teste öt nappal a szülés után – kép
Borítókép:  Katy Perry / GETTY IMAGES / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azt már tudjuk, hogy Katy Perry meglepően őszinte a követőivel, így most sem félt megmutatni, hogyan is fest mindössze napokkal azután, hogy megszületett az Orlando Bloommal közös gyermeke.

Augusztus 27-én közölte a világgal Katy Perry, hogy megszületett a pici Daisy Dove Bloom, és természetesen nagy a boldogság, hiszen az apuka, Orlando Bloom is nagyon várta már a baba érkezését. Szerencsére mindenki jól van, csupán amiatt bánkódik egy picit az énekesnő, hogy nem tudott ott lenni az MTV Video Music Awards gáláján – de azért megmutatta a rajongóknak, hogy amíg a többiek méregdrága ruhakölteményekben jelentek meg az eseményen, addig ő mit is viselt otthon.

Katy Perry a tükörből lőtt magáról egy lenge szelfit, amin jól látszik, hogy milyen állapotban van csupán öt nappal a szülés után, ráadásul közben azzal is viccelt, hogy a kócos haját, illetve a nem létező sminkjét a kimerültség támogatta, szóval ezek alapján a körülményekhez képest egészen remekül érzi magát, ha még van ereje egy ilyen poénhoz.

Az biztos, hogy Katy Perry komoly esélyes a világ legcukibb kismamája címért, és nagyon durva, hogy még a várandósság közben is képes volt folyamatosan dolgozni, így a napokban több új klipet is megjelentetett. A közönség persze imádja őt emiatt, és vele örülnek ebben a különleges időszakban, amit kifejezetten megkoronázott ez a mókás kép:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás