promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Katy Perry olyan terhestáncot lejtett, hogy majdnem megindult a szülés – videó
Borítókép:  Katy Perry / VALERIE MACON / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy látszik, hogy Katy Perry és Orlando Bloom remekül érzik magukat így a baba érkezése előtt, ugyanis csináltak egy poénvideót, aminek majdnem meglepetésszerű örömhír lett a vége.

Nagyon örültek a rajongók, mikor kiderült, hogy első közös gyermekét várja a világhírű énekesnő, Katy Perry illetve A Karib-tenger kalózai-széria jóképű színésze, Orlando Bloom. Mindketten csak úgy kicsattannak az örömtől, és látszik rajtuk, hogy rendesen megtalálták egymást, szóval szerencséje van a nyár folyamán érkező kislányuknak.

A sztárpár most egy elég mókás videót rakott ki, hiszen éppen kocsikáztak, mikor Orlando Bloom emlékeztette szerelmét, hogy péntek van, és ideje táncolni. Katy Perry fogta magát, kiszállt, és lenyomott pár ritmusos mozdulatot a mozgó jármű mellett, majd a végén megállt, megfogta a hasát és elkezdett összerogyni, mintha megindult volna a szülés.

Orlando Bloom persze hirtelen megijedt egy kicsit, majd egyből rájött, hogy csak egy ütős poénról van szó, és jó nagyot nevetett a dolgon. Az ilyen kis apróságokból is látszik, hogy mennyire szeretik egymást, ráadásul az is kiderült, hogy Katy Perry gyakorlatilag bármelyik pillanatban életet adhat a picinek, szóval lehet, hogy legközelebb már egy cuki családi fotóval jelentkeznek.

Itt lehet megnézni a humoros kis videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás