Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ariana Grande olyat tett, ami eddig még egyetlen nőnek sem sikerült

Ariana Grande olyat tett, ami eddig még egyetlen nőnek sem sikerült

Színes

Ariana Grande olyat tett, ami eddig még egyetlen nőnek sem sikerült

Színes

Baranyecz János 07:37

Hihetetlen, hogy mire volt képes a gyönyörű Ariana Grande, ráadásul mindezt úgy érte el, hogy igazából nem is dolgozott meg érte annyira, mint a pályatársainak többsége.

A világsztárok folyamatos, ádáz harcot vívnak a rajongók szeretetéért, aminek jelenleg talán az a legjobb mutatója, hogy kinek hány követője van Instagramon. A hírességek az egyre nagyobb népszerűség érdekében folyamatosan posztolják a szexi képeket, bensőséges üzeneteket, exkluzív anyagokat – de most mégis egy olyan hölgy lett a platform királynője, aki igazából nem is túlzottan aktív rajta.

Ariana Grande lett az első nő, aki elérte a 200 millió követőt Instagramon, ráadásul ezzel olyan neveket előzött meg, mint például Kylie Jenner, Selena Gomez vagy Kim Kardashian. Hihetetlen teljesítmény ez úgy, hogy a többiekhez képest elég ritkán posztol, és akkor sem kimondottan izgalmas tartalmakat.

Így az összes előadót is simán lepipálta, és csupán a 238 milliós követőtáborral rendelkező sztárfocista, Cristiano Ronaldo szerepel feljebb a ranglétrán. De ha a szépséges énekesnő ilyen tempóban folytatja, akkor hamarosan őt is könnyedén legyőzi, és majd egyedül foglal helyet a trónon. Bár addig biztos, hogy akad még pár meglepetés, hiszen a fent említett arcok is határozottan haladnak előre – ráadásul Dwayne Johnson is 196 milliónál tart, szóval a mostaninál valószínűleg jóval nagyobb verseny lesz a 300-ért.

Borítókép: Ariana Grande / Jason Kempin / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP