Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Gáspár Beát többször fenyegette öngyilkossággal Győzike

Gáspár Beát többször fenyegette öngyilkossággal Győzike

Színes

Gáspár Beát többször fenyegette öngyilkossággal Győzike

Színes

HZS 13:13

Gáspár Bea elárulta, hogy előfordult, amikor férjével épp rossz viszonyban voltak, akkor Gáspár Győző öngyilkossággal fenyegetőzött. 

Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, így van ez a Gáspár család életében. Volt, amikor a nézők egyenes adásban láthatták Bea asszonyt és Győzikét veszekedni. Vagy épp azt, hogy Gáspár Bea indulattal teli állapotban adta ki férje útját.

Ennek ellenére Bea és Győző huszonhét éve alkotnak egy párt. Igaz, volt olyan, hogy a bíróságig is elmentek, végül azonban nem váltak el. Erről, a nehezebb időszakról mesélt Gáspár Bea a Life TV Bréking című műsorában, Demcsák Zsuzsának és Berki Krisztiánnak – írja a Femina

Gáspár Bea elárulta, hogy előfordult, hogy a kapcsolatuk rosszabb időszakában Győzike öngyilkossággal fenyegetőzött.

„Hú, ő többször öngyilkos akart lenni. Azt mondta: »Ha enyém nem leszel, akkor én meg fogok halni! Mindjárt leszúrom magam!«, és az életlen étkezőkéssel fenyegetőzött. Röhögtem sírva rajta, hogy azzal tuti nem leszel öngyilkos”

– mesélte Bea asszony Demcsák Zsuzsának és Berki Krisztiánnak. 

Ha úgy érzed, hogy segítségre van szükséged, akkor hívd a krízishelyzetben lévők számára a nap 24 órájában fenntartott, ingyenesen hívható 116-123-as, vagy a 06-80-820-111-es telefonszámot. Ha valaki másról van szó, akinek szüksége lehet a segítségre, akkor ezen az oldalon találhatsz információkat.

Borítókép: Blikk