promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cristiano Ronaldo ismét megvillantotta tökéletes felsőtestét – fotó
Borítókép:  Miguel MEDINA / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csak egy edzőgatya, és egy zokni van Cristiano Ronaldón, aki a szezon előtt remek kondiban van.

Egy elég érdekes szezonon vagyunk túl a koronavírus-járvány miatt, és az olasz bajnokság is csak augusztus elsején tudott lezárulni, ahol a Juventus lett a bajnok. Őket követte szorosan az Inter egyetlen ponttal lemaradva, bár a zebrák ki is engedtek a végére, miután megtudták, hogy biztos az aranyérem.

Itt a szezon még nem ért végett, mivel a Juventus érdekelt volt a Bajnokok Ligájában, de már a nyolcaddöntőben búcsúztak az Olympique Lyon ellen. Ronaldo teljesítményére nem volt panasz, mivel duplázni tudott a visszavágón, ám idegenben szerzett gólja a nyolc közé lépést jelentette a franciáknak.

A portugál támadó a csúfos kiesés után és a bajnoki szezon előtt megígérte, hogy a csapat nagyon oda fogja tenni magát:

„Gólok. Győzelmek. Elkötelezettség. Elhivatottság. Professzionalizmus. Minden erőmmel azon leszek, hogy csapattársaim és a Juve szakmai stábjának értékes segítségével meghódítsuk Olaszországot, Európát, a világot, és rekordokat döntsünk”

- mondta Ronaldo, aki trófeákat ígért a rajongóinak.

Ronaldónak még van ideje pihenni és posztolgatni az Instagramjára, mivel az olasz labdarúgó-bajnokság következő szezonja csak szeptember 19-én indul.

A portugál támadó a népszerű sportszergyártó kedvéért ismét megmutatta mindenkinek a felső testét. Ronaldo kifeküdt kicsit a napra edzőnadrágban, valamint egy szál zokniban, térdén a sárga lábbelivel.

Főleg azoknak a hölgy olvasóinknak érkezzen a kép, akiket nem érdekel sem a futball, sem a Juventus.

 [[kod]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás