promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kezdődik egy újabb szezon, Cristiano Ronaldo üzenetet írt
Borítókép:  ISABELLA BONOTTO / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan kezdődik a 2020/2021-es olasz bajnoki szezon, a Juventus játékosa, Cristiano Ronaldo pedig motiváltabb, mint valaha. A portugál futballista Instagram-oldalán írt előszót a következő évadhoz.

A 2020/2021-es lesz Cristiano Ronaldo harmadik olyan szezonja, amit a Juventusnál kezd. A portugál sztár pedig nem tervez lassítani, alább adni az amúgy is elképesztő munkamoráljából. Pedig a támadó a már befejeződött 2019/2020-as idényben sem tétlenkedett:

minden sorozatot figyelembe véve 46 mérkőzésen lépett pályára, 37 gólt lőtt és 7 gólpasszt osztott ki. A mögöttünk hagyott szezonban rekordot is döntött. Ő az első játékos a futballtörténelemben, aki öt vagy annál több gólt szerzett karrierje során a Serie A-ban, a La Ligában és a Premier League-ben. 

Ronaldo a következő szezon előtt Instagram-bejegyzésében közölte, hogy motiváltabb, mint valaha, és készen áll harmadik szezonjára a Bianconerivel.

„Gólok. Győzelmek. Elkötelezettség. Elhivatottság. Professzionalizmus. Minden erőmmel azon leszek, hogy csapattársaim és a Juve szakmai stábjának értékes segítségével meghódítsuk Olaszországot, Európát, a világot, és rekordokat döntsünk. Rekorddöntések. Akadályok leküzdése. Trófeákat nyerni, egyéni célokat elérni. Egyszer és mégegyszer, többet és jobbat tenni. Magasabbra jutni és sikeresen venni minden kihívtást, ami elénk kerül”

– írta bejegyzésében Ronaldo, aki videót is csatolt a motivációt sugalló sorokhoz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás