Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sztároknak kell főzniük A Konyhafőnök versenyzőinek

Sztároknak kell főzniük A Konyhafőnök versenyzőinek

Színes

Sztároknak kell főzniük A Konyhafőnök versenyzőinek

Színes

Toronicza Péter 11:15

Hétfőtől indul a középdöntő, ahol Sárközi Ákos és Rácz Jenő mentoráltjai végre szembekerülnek egymással.

Pénteken lezárultak az elődöntők A Konyhafőnökben, és innentől már Sárközi Ákos is kiválogatta, hogy kik azok a versenyzők, akikkel bele akar vágni a középdöntőbe. Volt dráma bőven, és mindenki kemény főzésen, kihívásokon van túl.

Szeghalmi Orsi nagyot küzdött, többször került a kiesés szélére, és a múltkori adásban egy csúnya égési sérülést is sikerült összeszednie. Fördős Zé és a Michelin-csillagos szakácsok végül úgy látták, hogy hiába a lelkesedés, túlságosan hullámzó a teljesítménye, így végül ő volt az utolsó, akitől elbúcsúztak a középdöntő előtt.

A hétfői műsorban megnyílik az úgynevezett Zétterem, ahogy Fördős Zé viccesen szólítja a rögtönzötten összerakott éttermét A Konyhafőnökben. Az asztaloknál hírességek fognak ülni, akik a piros, illetve a kék csapat ételeit is megkóstolják majd.

A Zétterem, akárcsak tavaly, most is magasra teszi a lécet, mert két Michelin-csillagos szakácsot is a munkaerői között tudhat. Szóval már csak azért is megéri majd nézni az adást, mert Sárközi Ákos és Rácz Jenő közösen fognak főzni.

Persze a lényeg a piros, illetve a kék csapat egymásnak feszülése lesz. Meglátjuk, hogy melyikük tudja jobban lehengerelni a sztárokból összeállított zsűrit, akik lehet még kritikusabbak is lesznek, mint Jenő, Ákos, illetve Zé.  

Borítókép: RTL Klub offical