promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Győző testvérét a birkák mérgezték meg
Borítókép:  Blikk/Grnák László
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gáspár Győző testvére, Gáspár Zsolt évekkel ezelőtt minden állat belsőséget megevett, ennek végül az lett az eredménye, hogy hasnyálmirigy-gyulladással intenzív osztályra került. Gáspár Zsolt azóta vegetáriánus.

Gáspár Győző testvére, Gáspár Zsolt juhászként gyakran jutott mindenféle jóhoz: birka és bárány húsa mellett évekig falta az állati belsőségeket is. Aztán utóbbi miatt komoly problémája akadt, pár évvel ezelőtt ugyanis hat napra az intenzív osztályra került.

„Besárgultam és begyulladt a hasnyálmirigyem. Fáradékony voltam, semmi erőm nem volt, nem bírtam rendesen menni és fogni, a cipőmet sem tudtam bekötni, ráadásul még köszvényes is lettem. Kiderült, az egész szervezetem gyulladásban van, mert annyi belsőséget ettem, hogy már nem bírta feldolgozni a szervezetem. A sok koszos, piszkos, szenny kaja teljesen betett nekem. Két pofára zabáltam a tüdőt, vesét, májat, szívet, gyomrot, igazából mindent megettem, ami elém került, és ennek súlyos következményei lettek. Azt mondta az orvos, ha nem hagyok fel a belsőségekkel és a húsevéssel, akkor akár az életemmel is fizethetek, úgyhogy inkább önmegtartóztatok, és csak húsmentes ételeket eszem" – mesélte Zsolti a Borsnak.

Az eset óta nem eszik se halat, se felvágottat, csak sajtot és tésztát. „Utóbbi viszont meg is látszik rajtam, mert olyan vagyok, mint Gombóc Artúr" – tette hozzá Gásrpár Zsolt. Az orvos számára először egy kilencven napos diétát írt elő, ami annyira jól sikerült, hogy a mai napig tart.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás