Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szavaztak a kommentelők ByeAlex új hajáról, ami fehér lett – fotók

Szavaztak a kommentelők ByeAlex új hajáról, ami fehér lett – fotók

Színes

Szavaztak a kommentelők ByeAlex új hajáról, ami fehér lett – fotók

Színes

BTP 07:07

ByeAlex megelőzi az őszülést, és inkább már most az lesz.

Nem olyan rég találkozhattunk ByeAlex egyik vicces sztorijával a közösségi oldalán, ahol azt fejtegette, hogy miképp utáltatta meg vele a biológiát gimnáziumi tanára. Az énekes már akkor sem tudott lakatot tenni a szájára, és elég erősen visszaszólt a hölgynek az egyik felelés alatt. Hogy mit mondott, azt a lenti cikkünkből megtudhatjátok.

Közben robog az idő, és a kommentelők már ByeAlex hajával vannak elfoglalva. Frizurában az énekes nem nagyon szokott extrém lenni, és az eredeti hajszínével találkozhatunk. Az emberek többsége fél attól, hogy megőszül, ByeAlex meg pont bele akar vágni egy ilyenbe. Csinált egy tesztet is, hogy miképp nézne ki ilyen színű hajjal.

Szóval az énekes haját már augusztus végén belepte a hó, aki rögtön három fotót töltött fel, és kikérte a kommentelők véleményét, hogy mit szólnának, ha véglegesítené ezt a hajszínt:

„Nektek tetszik? Nekem bejön. Legyen ilyen?”

Az új érkezők többsége arra szavazott, hogy ByeAlex nyugodtan tartsa meg ezt a hajszínt. Lehet a következő koncerten vagy klipben már fehér hajjal fogunk vele találkozni?

Borítókép: ByeAlex Facebook