Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ellopták Drew Barrymore nagyapjának holttestét

Ellopták Drew Barrymore nagyapjának holttestét

Színes

Ellopták Drew Barrymore nagyapjának holttestét

Színes

Baranyecz János 15:15

Nagyon durva történetet mesélt Drew Barrymore, ugyanis kiderült, hogy annak idején elvitték a halottasházból az elhunyt nagypapáját, ráadásul nem akárkik tették.

Igazi színészcsaládból származik a Charlie angyalai című filmből is ismert Drew Barrymore, hiszen már a nagyapja, John Barrymore is híres művész volt. A MovieWeb írja, hogy a gyönyörű sztár éppen a Hot Ones című műsorban vendégeskedett, ahol elképesztően csípős csirkeszárnyakat esznek interjú alatt, és talán ennek hatására, de elég meglepő dolgot árult el a nagypapája halálával kapcsolatban.

Drew Barrymore megerősítette, hogy nem csupán egy hihetetlen hollywoodi legendáról van szó, hanem tényleg igaz, hogy John Barrymore 1942-ben bekövetkezett halála után a szintén híres haverjai, WC Fields, Errol Flynn és Sadakichi Hartmann ellopták a holttestét a halottasházból, hogy még egyszer, utoljára bulizhassanak, pókerezhessenek vele.

Azt is megjegyezte, hogy több filmet is inspirált ez a történet, így legalább már tudjuk, honnan vették a Hóbortos hétvége ötletét. Alapból elég beteg dolog ilyet csinálni, de a színésznő úgy gondolja, hogy ez igazából kedves gesztus, sőt, határozottan szimpatikus neki ez a hozzáállás, így ő sem bánná, ha ugyanezt csinálnák vele a barátai, miután elhunyt.

Ő volt John Barrymore:

Itt lehet megtekinteni az interjút, és Drew Barrymore küzdelmét a brutálcsípős csirkeszárnyakkal:

Borítókép: Drew Barrymore / Gabriel Maseda / NurPhoto / NurPhoto via AFP