promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ellopták Drew Barrymore nagyapjának holttestét
Borítókép:  Drew Barrymore / Gabriel Maseda / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon durva történetet mesélt Drew Barrymore, ugyanis kiderült, hogy annak idején elvitték a halottasházból az elhunyt nagypapáját, ráadásul nem akárkik tették.

Igazi színészcsaládból származik a Charlie angyalai című filmből is ismert Drew Barrymore, hiszen már a nagyapja, John Barrymore is híres művész volt. A MovieWeb írja, hogy a gyönyörű sztár éppen a Hot Ones című műsorban vendégeskedett, ahol elképesztően csípős csirkeszárnyakat esznek interjú alatt, és talán ennek hatására, de elég meglepő dolgot árult el a nagypapája halálával kapcsolatban.

Drew Barrymore megerősítette, hogy nem csupán egy hihetetlen hollywoodi legendáról van szó, hanem tényleg igaz, hogy John Barrymore 1942-ben bekövetkezett halála után a szintén híres haverjai, WC Fields, Errol Flynn és Sadakichi Hartmann ellopták a holttestét a halottasházból, hogy még egyszer, utoljára bulizhassanak, pókerezhessenek vele.

Azt is megjegyezte, hogy több filmet is inspirált ez a történet, így legalább már tudjuk, honnan vették a Hóbortos hétvége ötletét. Alapból elég beteg dolog ilyet csinálni, de a színésznő úgy gondolja, hogy ez igazából kedves gesztus, sőt, határozottan szimpatikus neki ez a hozzáállás, így ő sem bánná, ha ugyanezt csinálnák vele a barátai, miután elhunyt.

Ő volt John Barrymore:

Itt lehet megtekinteni az interjút, és Drew Barrymore küzdelmét a brutálcsípős csirkeszárnyakkal:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás