promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Halle Berry szexi bugyiban gördeszkázik - fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legszexibb Bond-lány idén töltötte be az ötvennegyedik életévét, szépségéből azonban egy cseppet sem vesztett, most éppen a tengerparton készítettek róla dögös felvételeket.

Talán mindenki emlékszik a filmtörténet azon ikonikus pillanatára, amikor 2002-ben Halle Berry egy James Bond-filmben kiemelkedett a habok közül, narancssárga fürdőruha volt rajta. A jelenet pedig az első Bond-lány emblematikus megjelenésére hajazott. 

A filmtörténet egyik legtöbbet fotózott, és filmben legtöbbször megállított jelenetéről van szó. Ha nem láttál egyetlen Bond-filmet sem, ez a kép tuti, hogy benne van a fejedben.

Mindez tizennyolc éve történt, Halle Berry pedig most töltötte be az ötvennégyet. A szexi szinésznő pedig nagyon is aktívan éli a mindennapjait, az Instagram-oldala telis-tele van vadító fotókkal és elképesztő szexizésekkel. Pár napja például felkerült egy videó is, ahol testét csak alig takaró fürdőruhában vonul végig a tengerparton. 

Az internet szinte felrobbant. Az Oscar-díjas színésznő elképesztő formában van.

Most egy olyan képet posztolt, ami ugyan kevesebbet mutat, de mégis ez a kis sejtelmesség nagyon sokat hozzátesz a képhez, a fantáziánk pedig azonnal beindul.


Ez az egyik leghíresebb magyar UFO-leszállóhely

> Így néz ki a magyar Jeti, lefényképezték a Mátrában - fotó


 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás