Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Majka gyakran beszél pszichológusával, ennek ellenére hajlamos elindulni a lejtőn – videó

Majka gyakran beszél pszichológusával, ennek ellenére hajlamos elindulni a lejtőn – videó

Színes

Majka gyakran beszél pszichológusával, ennek ellenére hajlamos elindulni a lejtőn – videó

Színes

TK 11:11

Majka ritkán beszél magánélete azon aspektusáról, amely a lelki harcairól szól, ám Kadarkai Endre Világtalálkozó című műsorában erről is szót ejtett.

Augusztus 20-a, azaz államalapításunk előestéjén lépett színpadra újra Majka (és Curtis) Debrecenben. Ennek ellenére a zenész egyelőre nem vállal garázskoncerteket.

Néhány nappal ezelőtt Majka egy rádióműsor vendége volt, ahol meglepően őszintén beszélt magánélete olyan válságáról, amit az átlagember inkább eltitkolna a nagyvilág elől:

hét évvel ezelőtt folyamatos pánikrohamok jelezték a zenésznek, hogy valamit nem jól csinál az életében, ezért pszichológushoz fordult.

Az interjú főbb gondolatait – a Bors cikke alapján – pontokba szedtük:

  • „Igazából most sem tudom, hogy ezek pánikrohamok-e? Akikkel beszélek és átélték ez, egészen máshogy fogalmazzák meg a pánikrohamot, mint amit én érzek. Egyébként, aki ebben járatos, az orvosok azt mondják, hogy a pánikrohamnak rengeteg formája van. Olyan is, mint az enyém”.
  • „Én kimerültem, az egy idegi kimerültség volt. Egyszerűen már nem bírtam. Sokat melóztam, sokszor mindenkire sokat odafigyeltem, sokféleképpen próbáltam megfelelni”.
  • Majka nagyon nehezen dolgozta fel az őt ért igaztalanságokat.
  • „Tud gyormoforgató lenni. Nekem volt egy olyan időszak, amikor ezt megsínylettem, amikor azt hittem, hogy elrontottam az egész életemet azzal, hogy olyan vagyok, amilyen. Nem bírom elviselni azt, hogy ha valaki a környezetemben hülye. Aki ezt a szívére veszi, abból lesz a szívinfarktus, én az agyamra vettem, ebből lett az idegi kimerülés. Elfáradtam, érzékenyebb lettem”.
  • Az énekes úgy érezte, ha nem kér segítséget, akkor az egész zenei karrierjét sutba dobhatja.
  • „Nagyon megijedtem, hogyha ez így marad, akkor nekem vége az életemnek.Viszont volt a Hajós Andris, aki az egyik legjobb cimborám, nagyon kellett, hogy mellettem legyen, mert ő már túl volt egy ilyenen. Például az Emil Rulezt, a zenei karrierjét emiatt áldozta fel. És ő azonnal a fejemre koppintott, hogy »Nem, haver, lemondták két hétig koncerteket, de most el fogunk menni koncertre együtt«.”
  • „Az önmarcangolásnak sokszor azt a formáját is választom, hogy teljesen önmagammal vagyok elfoglalva, hogy milyen bajom van, nekem mennyire rossz, amikor rosszul vagyok. Ilyenkor megszűnik a világ és csak az én problémám van”.
  • Majkát felesége, Hajni tudja visszarángatni a valóságba, illetve ilyenkor mindig hívja pszichológusát.

Borítókép: Majka és Curtis. Forrás: Instagram.