promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Terence Hill ötvenéves fia pont olyan sármos, mint ő – képek
Borítókép:  Terence Hill / FOTOKERSCHI.AT / APA-PictureDesk / APA-PictureDesk via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legendás Terence Hill sok embert meghódított humorával, kék szemeivel, szőke hajával, és úgy néz ki, hogy nem ő a család egyetlen szívtiprója.

Már 81 éves az ország egyik kedvenc színésze, Terence Hill, akinek szövegeit még most is milliók tudják felidézni álmukból felkeltve is. 1967 óta él boldog házasságban feleségével, akivel két évvel később megszületett gyermekük, Jess Girotti – vagyis művésznevén Jess Hill –, 1973-ban pedig örökbe fogadtak egy Ross nevű fiút, aki sajnos 17 évesen autóbalesetben elhunyt.

Az alkalmanként szintén filmes álmokat dédelgető Jess Hill idén lett 50 éves, és úgy néz ki, mintha édesapja kiköpött mása lenne, hiszen ugyanaz a mosolyuk, neki is szőke frizurája van, ráadásul a tengerkék szempár is stimmel, szóval le sem tagadhatnák egymást Terence Hillel.

Többször is szerepeltek együtt, így Jess Hill például feltűnt Az ördög jobb és bal keze, Bunyó karácsonyig, Doc West: A nagy játszma, Én vagyok a fegyver illetve a Don Camillo című alkotásokban is, és láthatóan nagyon közel állnak egymáshoz.

Így néz ki most Terence Hill fia:

Így festettek együtt 2016-ban egy forgatáson:

És van egy gyerekkori kép is Jess Hillről és édesapjáról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás