promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elvált Ewan McGregor, exfelesége viszi a vagyon felét

Elvált Ewan McGregor, exfelesége viszi a vagyon felét

Színes

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hivatalosan is kimondták a Star Wars-filmek Obi-Wan Kenobijaként ismert Ewan McGregor válását, régi szerelme pedig elképesztően jól járt anyagilag.

Hollywoodban sűrűn megesik, hogy egy sztár a váláskor szinte mindenét elveszíti, gondoljunk csak A múmia-széria főszereplőjére, Brendan Fraserre, akit teljesen összetört a dolog. A MovieWeb most arról ír, hogy a Trainspotting színészének, Ewan McGregornak is elég mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ráadásul nem csupán egyszer, hanem még jó ideig.

Ewan McGregor és az akkor díszlettervezőként dolgozó Eve Mavrakis 1995-ben, a Kanavagh QC című sorozat munkálatai alatt találkoztak először, és hamar összeházasodtak. Négy gyermeket neveltek, majd a híresség 2017-ben benyújtotta a válópert, és összejött a Gemini Man szépségével, Mary Elizabeth Winsteaddel, akit a Fargo harmadik szezonjának forgatásán ismert meg.

A bíróság múlt héten hivatalosan is kimondta a válást, és Eve Mavrakisnak ítélték a család 6,62 millió dollárt érő Los Angeles-i házát; öt járművet; az összes ékszerét; pár bankszámlát és több mint fél millió dollárnyi készpénzt. Ezen kívül Ewan McGregor havi 50 ezer dollárt is fizet neki – ami emelkedhet a sztár esetleges bevételnövekedésének hatására –, ráadásul minden mozis, és tévés bevételének a felét is megkapja.

Ewan McGregor hamarosan az Obi-Wan Kenobiról szóló Disney+ sorozatban fog szerepelni, szóval ezek alapján már az ottani gázsijának felét is viszi egykori házastársa, aki már most hatalmas vagyonra tett szert. Szerencsére egy elég ismert, és foglalkoztatott színészről van szó, így nem fog éhezni, de azért elég fájdalmas lehet, hogy ennyi mindent elvesztett.

Borítókép:  Ewan McGregor / VALERIE MACON / AFP

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás