Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Demi Rose hatalmas melleivel még egy kertésznadrág sem bír – fotó

Demi Rose hatalmas melleivel még egy kertésznadrág sem bír – fotó

Színes

Demi Rose hatalmas melleivel még egy kertésznadrág sem bír – fotó

Színes

Baranyecz János - 2020.08.11. 04:40

A vadító fiatal modell, Demi Rose most egy kantáros farmerral próbálta eltakarni magát, de nem járt túl nagy sikerrel.

A mindössze 25 éves brit manöken, Demi Rose nagyon hamar meghódította a közönséget és persze az Instagramot, hiszen már több mint 14 millió hűséges követővel rendelkezik, akik epekedve várják, hogy milyen új, dögös képpel lepi meg őket legközelebb a szépség. Szerencsére örülhetnek, ugyanis kiderült, hogy a modell tényleg pontosan tudja, hogy mi kell az embereknek.

Demi Rose a boohooMAN kantáros, farmer kertésznadrágját próbálta fel, de valószínűleg a nagy hőség miatt nem viselt felsőt, így végül hatalmas dekoltázst villantott, a mellei meg szinte erőszakkal akartak kitörni a ruhadarab szorításából.

Mondani sem kell, hogy a rajongók szinte megvadultak a fotó láttán, hiszen tényleg brutálszexin néz ki rajta a híresség, szóval nem okozott csalódást azoknak, akik pontosan az ilyen pikáns tartalmakért követők őt.

Egyszer talán majd jobban megismerhetjük a gyönyörű Demi Rose-t, és elárulja nekünk dédelgetett álmait, titkos vágyait, illetve a kedvenc Pokémonját is, de addig „sajnos” be kell érnünk ezzel a csábító képpel:

Borítókép: Demi Rose / via cokbilenler.com