Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Súlyos balesetet szenvedett Simon Cowell

Súlyos balesetet szenvedett Simon Cowell

Színes

Súlyos balesetet szenvedett Simon Cowell

Színes

Baranyecz János 22:22

A tehetségkutató műsorok szigorú, de közkedvelt zsűritagja, Simon Cowell hétvégén elég komolyan megsérült, ezért azonnal műteni kellett.

A brit és az amerikai televíziózás egyik legismertebb, legnagyobb hatalommal rendelkező alakja Simon Cowell, aki például az America's Got Talent zsűritagjaként varázsolja el a közönséget az alkalmanként viccesen őszinte véleményével. A híres producerre az évek alatt sokan megorroltak, mert néha elég sértő dolgokat mond az indulóknak, és most úgy látszik, hogy célba ért az egyik rosszakarójának átka.

Simon Cowell éppen Malibun tartózkodott családjával, és ki akarta próbálni az új elektromos kerékpárját, amivel végül egy hatalmasat esett – a durva baleset következtében pedig úgy megsérült a háta, hogy azonnal kórházba kellett vinni, ahol meg is műtötték.

A 24 cikkéből az is kiderül, hogy állítólag a bordái, illetve a csigolyái sérültek súlyosan a hírességnek, de szerencsére már jobban van, és a lehető legprofibb ellátást biztosítják neki, hogy minél hamarabb meggyógyuljon, és újra munkába állhasson.

Simon Cowell az utóbbi időben hatalmas figyelmet fordít az egészségére, így nem meglepő, hogy e-bringára pattant, és örülhet a családja, hogy „csupán” ennyivel megúszta.

Borítókép: Simon Cowell / Frederick M. Brown / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP