Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Barta Sylvia fürdőruha nélkül napozik a Balatonon – fotó

Barta Sylvia fürdőruha nélkül napozik a Balatonon – fotó

Színes

Barta Sylvia fürdőruha nélkül napozik a Balatonon – fotó

Színes

Helmeczi Benjamin 11:50

Barta Sylvia a Balatonon, egy vitorláshajón élvezi a napsütést fürdőruha nélkül, amiről egy erotikus fotót is posztolt az Instagram-oldalára.

A TV2 csinos időjósa az egyik első hazai híresség volt, akiről kiderült, hogy elkapta a koronavírust. Bár nagyon sokat szenvedett, hiszen számos tünetet produkált, és jócskán lefogyott, mégis sikerült leküzdenie a betegséget. Sylvia nemrég a Borsnak beszélt arról, hogy nagyon fél a járvány második hullámától, hiszel nem akar újra beteg lenni.

Az 50 éves időjós igyekszik kihasználni az igazi nyarat, gyakran leutazik a Balatonra, és ott élvezi a meleget és a napfütést. Legutóbb olyan fotósorozatot osztott meg az Instagram-oldalán, ami egy vitroláshajón készült, és amin jól látható, hogy Sylvia fürdőruha nélkül napfürdőzik a fedélzeten.

„Kánikulai hétvége, megtelt a Balaton! Nagyon gyengén lengedező szélben hajóztunk el távol a nyüzsgéstől, Füred-Tihany vonzáskörzetéből, ahol annyi vitorlás volt a Balatonon, hogy a vízen is komoly kihívás volt az egymás közötti, 2 méteres, biztonságos távolságot megtartani!”

- írta a posztjában.

Borítókép: 24.hu