Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mihalik Enikő félmeztelenül lubickolt a Balatonban – fotó

Mihalik Enikő félmeztelenül lubickolt a Balatonban – fotó

Színes

Mihalik Enikő félmeztelenül lubickolt a Balatonban – fotó

Színes

Baranyecz János 19:19

Különleges kapcsolatot ápol a magyar tengerrel Mihalik Enikő, hiszen eddig szinte nem is láttunk róla olyan Balatonnál készült képet, amin van rajta ruha.

Hazaköltözött Magyarországra Mihalik Enikő, ami egyet jelent azzal, hogy a nyári hőségben végre kedvére látogathatja a hűsítő Balatont, hiszen ilyenkor nincs is jobb annál, mint mikor gondjainkat elfeledve pancsolunk a frissítő vízben. Úgy látszik, hogy ezt híres modellünk is így gondolja, ugyanis megint megtisztelte a népszerű helyet, ráadásul nem is akárhogy.

Mihalik Enikő ismét engedett a Balaton csábításának, és melleit felfedve, félpucéran merült el a kellemes hőmérsékletű tóban – ezzel pedig jó eséllyel több ott lévő embernek is rendesen megdobogtatta a szívét, hiszen nem sűrűn fordul elő, hogy saját szemeinkkel láthatunk egy meztelen világsztárt, aki legutóbb valószínűleg egy magazin címlapjáról köszönt vissza ránk.

A kiruccanásról készült kép láttán pedig egyáltalán nem kérdéses, hogy miért tartják sokan Mihalik Enikőt a világ egyik legszebb nőjének, hiszen mindig tudja, mi kell a követőinek. Természetesen most is nagyon csábító a végeredmény, amit itt lehet megtekinteni, de persze csak saját felelősségre, hiszen akármennyire is igyekezett a manöken cenzúrázni az alkotást, így sem kell megerőltetnünk a fantáziánkat:

Borítókép: Mihalik Enikő / via azonnali.hu