promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Győzike üzenete a negatív kommentelőknek: „Inkább takarítsanak ki otthon”
Borítókép:  Gáspár Győző / blikkruzs.blikk.hu (Pozsonyi Zita)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Fókusz riportjából kiderült, hogy Gáspár Győző minden cikket elolvas magáról, és egyszerűen nem bírja elengedni az online trollok beszólásait.

Amióta szinte mindenki számára elérhető az internet, ráadásul akár álnéven is kifejtheti az ember a véleményét, rengeteg negatív komment született, amikből csak úgy süt a rosszindulat és a butaság. Van, aki így vezeti le a feszültséget, és van, aki magányában írja a hülyeségeit, de ezek az egyének általában nem gondolnak bele abba, hogy akit éppen támadnak, az is egy érző lélek, akinek rosszul esnek ezek a hozzászólások.

Most az RTL Klub Fókusz című műsora foglalkozott ezzel a témával, ahol Gáspár Győző, vagyis Győzike is nyilatkozott a dologgal kapcsolatban. Kiderült, hogy akármennyire is tapasztalt celeb, és tudja, hogy nem szabadna ezzel foglalkoznia, mégis elég nehezen kezeli a gyűlölködő beszólásokat, amik folyamatosan érkeznek az irányába már a Győzike show óta.

„Én úgy vagyok vele, hogy már nem érdekel. De érdekel, mert van kilenc kommentből nyolc jó, egy rossz, csak a rossz marad meg. Csak a rossz marad meg. Ezzel vagy együtt tudunk élni, vagy nem. Hát, én nem tudok vele együtt élni. Engem aki nem ismer, az ne ítéljen meg, ne ítélkezzen. Nem ismernek, láttak a tévében valamit, az egy szerep. Eljátszok egy műsort, eljátszok egy dolgot, oké, az egy szerep. De aki engem nem ismer, az ne ítéljen már meg, ne írjon rólam olyan kommentet, hogy te szemét dög, dögölj meg. Inkább takarítsanak ki otthon, vagy menjenek a kertbe, vagy a családdal foglalkozzanak, ne minket kommenteljenek”

– fakadt ki Győzike.

Tény, hogy nem egyszerű figyelmen kívül hagyni, ha egy idegen minket, vagy a szeretteinket szidja úgy, hogy egyáltalán nem is ismer, Gáspár Győző pedig elég sokszor került már a céltábla közepére különböző okok miatt, szóval nincs könnyű helyzetben. Tényleg az a legjobb megoldás, ha nem törődünk a negatív kommentekkel, de van, aki nem képes csak úgy elengedni a támadásokat, ez pedig sajnos további problémákhoz vezethet.

Itt lehet megtekinteni a többek között Gáspár Győzővel készült interjút:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás