promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visváder Tamás egy hal miatt hisztizett A Konyhafőnökben – videó
Borítókép:  Lokál
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Visváder Tamásnak le kellett küzdenie a halundorát A Konyhafőnök válogatójában, de megérte, hiszen ő készítette így a legjobb ételt.

A Casting-adásokat követően A Konyhafőnök a Válogató napokkal folytatódik, ahová 39 versenyzőnek szavazott Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő bizalmat.

A következő – még két versenynapban – 13-13 fő próbálja meggyőzni a Michelin-csillagos séfeket és Zét, hogy érdemesek arra, hogy azok közé a 30 versenyző közé kerüljenek, akik a Tábor hetébe bejutnak, ahol a tét már a színes kötények lesznek.

A Válogató első napján a versenyzők első feladata egy élő ponty feldolgozása volt, amit aztán földimogyoróval kellett tálalni. Visváder Tamás alig akart nekiállni a feldolgozásának, hiszen elmondása szerint halundora van, ami miatt a Balatonba se mer bemenni. Végül leküzdötte a félelmét, és ennek köszönhetően elkészítette az ételét, amit a legjobbnak ítélt a zsűri, így Tamás volt az idén első versenyzője, aki felmehetett a galériára.

Egyúttal az első feladatban az első kisesés is megtörtént: Konkoly Zoltán, aki sáskával „kápráztatta el” a zsűrit a Casting alatt, elsőként búcsúzott a gasztro reality-től.

A második feladatnak már csak hatan vágtak neki. Egy nyulat kellett feldolgozniuk a versenyzőknek, akik közül ketten távoztak az adás végén: Faniszló Máté és Hídvégi Brigitta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás