promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Beát megint feljelentették, ezúttal zaklatással vádolják
Borítókép:  nlc.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem csitulnak a kedélyek a Gáspár család tavalyi balesete körül. Megint feljelentették Gáspár Beát, ezúttal zaklatás a vád.

A Gáspár család előző év novemberében, a 21-es főúton frontálisan karambolozott egy egyirányú úton vele szemben hajtó sofőrrel. Gáspárék kisebb sérülésekkel megúszták az ütközést, de luxusautójuk, egy X6-os BMW totálkáros lett. A rendőrségi nyomozás után egyértelműen kiderült, bár Gáspár Bea gyorsan hajtott, a másik sofőr a felelős a balesetért, aki figyelmetlenségből hajtott fel az út rossz oldalára. A Suzukit vezető hölgy áprilisban hírnévrontásért beperelte Gáspár Beát, most pedig ismét a rendőrséghez fordult. Hogy miért, arról Gáspár Bea mesélt a Blikknek.

„Nem ez az első feljelentése. Korábban azért terelte jogi útra az ügyet, mert kimondtam a nevét, valamint a közösségi oldalamon elmondtam róla a véleményemet. Most pedig hazugságot állít rólam. Jövő héten kell a rendőrségen vallomást tennem, de ez felháborító. A baleset másnapján bementem a kórházba, mert szerettem volna beszélni ezzel a nővel. A szemébe akartam nézni és megkérdezni: ezt mégis miért tette? Nem jutottam be a szobába, ám nem tagadom, kikeltem magamból, felemeltem a hangomat, a rokonai pedig velem kiabáltak. Most ezért jelentett fel, hogy zaklattam őt. Ez nem igaz, hiszen végig a nővérpultnál álltam" – mesélte Bea asszony a bulvárlapnak.

Gáspár Bea addig azonban addig nem nyugszik, amíg büntetőügyben nem ítélik el a vétkes söfőrt. 

„Nem szégyelli magát ez a nő? Ez a hozzáállás rettenetes, nem tudjuk, mit akar. Kíváncsi lennék, ahhoz mit szólna, ha benyújtanám én is az igényemet, hogy vegyen egy új X6-os BMW-t, olyat, amilyet összetört. Kilenc hónap alatt nem állt elénk, nem nézett a szemünkbe, nem kért bocsánatot, sőt, az okot sem mondta el, miért hajtott fel a forgalommal szemben az autóúton. Nem hagyjuk magunkat, betelt a pohár – tette hozzá dühösen Bea.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás