promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan fordulat: nem akart öngyilkos lenni a suzukis nő, Győzikéék is hibásak lehetnek
Borítókép:  Alapjárat
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Volt barátja meglepően nyilatkozott a 26 éves nőről, akinek édesapja szerint Győzikéék is hibásak a balesetben.

Súlyos autóbalesetet szenvedett néhány napja Gáspár Győző és családja. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense akkor azt mondta, hogy eddig tisztázatlan okok miatt egy 26 éves nő Suzukijával a négysávos út rossz oldalán, a közlekedéssel szemben hajtott, majd karambolozott a Sajgótarján felé tartó Gáspár családdal.

 

Később a Blikknek sikerült elérnie a 26 éves nőt, aki nem emlékszik rá, hogy mi történhetett, de elmondása szerint nem akart öngyilkos lenni.

 

Állítását, miszerint ő nem akart öngyilkos lenni, volt párja is megerősítette a Blikknek.

„Néhány hónapja szakítottunk, de jóban maradtunk, és ilyen helyzetben nem kérdés, hogy bemegy-e az ember a kórházba. Több olyan hírt láttam és hallottam, hogy a volt párom szerelmi bánata miatt öngyilkos akart lenni, de ez óriási hülyeség, nem volt semmi gond. Sosem volt ilyen hajlama, nincs olyan dolog, ami miatt véget vetne az életének. Sem magának, sem másnak nem ártana sosem. Ám az tény, hogy nem mondanám túl gyakorlott sofőrnek, szóval valószínűleg rossz helyen hajtott fel az útra vagy a körforgalomból jött ki rosszul.”

A hölgy édesapja elmondta, hogy lányának eltört a szegycsontja, emellett belső sérülései vannak és a fejét is megütötte. Szerinte Győzikéék is hibásak a balesetben.

„Még nem tudjuk, hogy milyen sebességgel hajtottak Győzikéék. Lehet, megelőzhető lett volna ez a szörnyű baleset, ha lassabban mennek.”

Gáspár Győző azt mondta, az egész családot nagyon megviselték a történtek. Lánya, Virág a lábánál sérült meg, amit pihentetnie kell, felesége pedig egy darabig most nem hajlandó vezetni. A showman úgy fogalmazott, egyelőre nem tudják, hogy mekkor a kár, de az a fontos, hogy életben vannak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás