promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz: „Szeretnék fölmenni az űrbe”
Borítókép:  24.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alekosz ezúttal nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy felmenjen az űrbe. Már el is határozta, hogy levelet küld a külügyminiszternek.

Alekosz azok közé a celebek közé tartozik, akik képesek egyetlen posztjukkal felrobbantani az internetet. Nemrég még azért volt a figyelem középpontjában, mert a Facebook-on nekiment Lionel Messi-nek és Dzsudzsák Balázsnak is, amiért jobban megy nekik a nőkkel való ismerkedés, mint neki.

Most viszont nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy felmenjen az űrbe. Hogy biztosan őt küldjék a Nemzetközi Űrállomásra, levelet tervez írni Szijjártó Péter külügyminiszternek is.

„Édesapám, Nagy Tibor volt Farkas Bertalan dandártábornok testőre és sofőrje. Ez az ismeretség most kapóra jön! Szeretnék fölmenni az űrbe. Az űriparban óriási lehetőségek vannak. Értesüléseim szerint, a mostani évtized közepéig, egy magyart szeretnének kijuttatni a Nemzetközi Űrállomásra. Meg aztán, csak onnan lehet látni, kerek-e a föld. Az űr Magyarország határain kívül esik, ezért külügyi kérdés. Levélben keresem meg a külügyminisztert, hogy tájékoztassam szándékomról. Szijjártó Péter is a dandártábornoktól kért tanácsot, nem kérdés tehát, hogy apám révén, én is a vadászpilótához fordulok. Bertalan befolyása elég kell, hogy legyen ahhoz, hogy engem válasszanak. Igaz, félig görög vagyok, de hát Amerikát is egy olasz fedezte föl”

- írja a posztjában Alekosz, aki reménykedik benne, hogy a feladati közé fog tartozni új világok felfedezése, új életformák, új civilizációk felkutatása, és hogy eljusson oda, ahová ember még nem merészkedett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás