promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea üzenetet kapott Andytől a túlvilágról
Borítókép:  Vajna Tímea / blikk.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Másfél év sem volt elég ahhoz, hogy Vajna Timi feldolgozza férje halálát, ezért médiumhoz fordult, hátha ott válaszokat kap, és megnyugvásra lel.

2019 januárjában hunyt el világhírű producerünk, Andy Vajna, ez pedig rettenetesen összetörte feleségét, Vajna Tímeát. Azóta sem igazán találja a helyét, és hiába van az életében új szerelem, még mindig rengeteget gondol elvesztett férjére, aki ráadásul ma lenne 76 éves. A gyönyörű híresség elég megterhelő időszakot él át, ezért különleges segítséghez folyamodott.

A Ripost írja, hogy Vajna Timi jelenleg Magyarországon van, és tervei szerint a hétvége folyamán elmegy Andy sírjához, és szív alakú koszorút fog elhelyezni rajta, majd felhívja Arnold Schwarzeneggert, hogy közösen idézzék fel a filmmogul életének emlékezetes pillanatait.

Az özvegy elég sokszor érzi maga körül egykori szerelmét, és pár érdekes dolgot is észrevett, emiatt pedig nemrég médiumhoz fordult, ahol a szeánsz folyamán olyan válaszokat kapott, amik végül jót tettek neki.

„Nagyon gyakran érzem a jelenlétét. Sokszor arra leszek figyelmes, hogy egy árny elsuhan mellettem a házban. Azt gondoltam, hogy csak ő lehet az, de nemrég egy médiumnál jártam, aki elárulta nekem, hogy a lelke már nincs itt és megnyugvásra talált az édesanyja és a fia mellett. A szeánsz alatt végig sírtam, mert olyan kézzelfogható volt a jelenléte… Az ő szavait adta vissza a médium és rengeteg kérdésemre is választ kaptam, ami nagyon megnyugtatott. Sőt, sikerült megnevettetnie is. Amikor azt kérdeztem, hogy nem szeretne-e visszajönni, csak ennyit mondott: Örülök, hogy a pi….on ülök! – Ez volt a szavajárása”

– mesélte Vajna Tímea.

Igaz, hogy sokan nem hisznek az ilyen dolgokban, de a sztárnak most pontosan erre volt szüksége, és végül tényleg kapott egy kis megnyugvást, hiszen ezek alapján Andy Vajna jó helyen van, Tímea pedig elkezdhet foglalkozni a saját boldogságával – mivel így jó eséllyel végre egy kicsit enyhülhetett a fájdalma.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás