promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi utálta Lara expasiját: „Ássak neki a ház mögött egy gödröt?”
Borítókép:  Schobert Norbert / YouTube/Norbi egészség vlog (via startlap.hu)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon durva dolgokat mondott Schobert Norbert a lánya régi szerelméről, hiszen többek között az is kiderült, hogy „olyan volt a kézfogása, mintha az ember döglött gyíkot fogna”.

Egy apuka életében kifejezetten nehéz időszak, mikor az ő pici lánya elkezd érdeklődni a szerelem iránt, hiszen nagyon félti őt a csalódástól, és attól, hogy valaki összetöri a szívét. A 24 most arról ír, hogy Schobert Norbi is hasonló cipőben jár, ugyanis gyermeke, Lara már 16 éves, így megjelentek az udvarlók, akik közül egyet eléggé lehúzott a Sláger Reggel egyik adásában a sztár.

„Nem mondom el, hogy kiről van szó, mert senkinek nem akarok a személyiségi jogaiba beletiporni, de annyit elmondhatok, hogy volt egy olyan fickó, aki nem megfelelőképpen bánt a lányommal, nem úgy beszélt vele, ahogy illik beszélni. Nem volt tisztelettudó, nekem se nézett soha a szemembe. Olyan volt a kézfogása, mintha az ember döglött gyíkot fogna”

– mesélte Schobert Norbert.

Tény, hogy a kézfogás elég lényeges egy édesapánál, hiszen a „legenda” szerint abból kiderül, hogy milyen fából is faragtak valakit. Az viszont teljesen érthető, hogy Norbi kiakadt a tiszteletlenségen, ráadásul úgy néz ki, hogy ez nem minden, hiszen voltak még dolgai a srácnak, de a híresség bízott a gyermekében, hogy majd ő is rájön, nem ez a személy az igazi.

„Elmondtam neki, hogy nem fogom megtiltani, hogy találkozzon ezzel a sráccal. Csak abban az esetben tiltanám meg, ha tudnám, hogy rossz, bűnöző társasághoz tartozik vagy droggal él. […] Próbált ettől a sráctól szabadulni. Képes volt a srác hajnali kettőkor is zaklatni és valami irgalmatlan, gusztustalan, penetráns stílusban beszélt vele telefonon. Amikor meghallottam megkérdeztem a lányom, hogy ássak neki a ház mögött egy gödröt?”

– mondta a fitneszguru.

Ezek alapján pedig még elég nagy szerencséje is volt az expasinak, hogy véget ért a kapcsolata Larával, hiszen ha így folytatta volna tovább, akkor valószínűleg jó nagy verést kapott volna az apósjelölttől, mivel Schobert Norbert nemrég büszkén mutatta meg a világnak, hogy elég jól ki van pattintva, így bárki számára igazán komoly ellenfélnek számít.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás