Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Balesetet szenvedett Kulcsár Edina

Balesetet szenvedett Kulcsár Edina

Színes

Balesetet szenvedett Kulcsár Edina

Színes

Helmeczi Benjamin 09:09

A Ripost értesülései szerint Budapesti egyik forgalmas főútján szenvedett autóbalesetet Kulcsár Edina. Bár nem történt nagy baj, annyi biztos, hogy a kétgyermekes édesanya volt a hibás.

Kulcsár Edina egy taxival ütközött össze. Az információk szerint az üzletasszony a Kerepesi úton haladt az autójával, amikor nem adta meg az elsőbbséget egy arra hajtó taxisnak, ezért történt a baleset. Mivel nem tudták eldönteni, ki volt a vétkes, kihívták a rendőröket, akik megállapították, hogy Edina volt a hibás.

„A hangulat Edina és a taxisofőr között nem volt feszült. Félreálltak, hogy ne akadályozzák a forgalmat, és megvárták a rendőröket, akik a kiérkezésüket követően megkezdték a helyszínelést”

- mondta el a Ripostnak egy neve elhallgatását kérő szemtanú.

A balesetben szerencsére senki sem sérült meg. A portál megkereste Edináékat, akik nem tagadták a történteket, de nem kívántak nyilatkozni az ügyben.

Nem ez volt az első eset, hogy Kulcsár Edinát baleset érte: 2016-ban egy négyes karambol részese volt Budapesten. Az előtte lévő autó épp egy balesetet akart kikerülni, mikor satuféket nyomott, Edina pedig rácsúszott.

Borítókép: Femina