Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Weisz Fanni egy szaunában izzadt bikiniben – válogatás

Weisz Fanni egy szaunában izzadt bikiniben – válogatás

Színes

Weisz Fanni egy szaunában izzadt bikiniben – válogatás

Színes

BTP 04:40

Vasvári Vivien a Lánchídnál bújt fürdőruhába, de Cindy Crawford lányának a mellei is előtérbe kerültek.

Mostanában Weisz Fanni neve azért pörög a sajtóban, mert hét év után véget érte a kapcsolata Hajmásy Péterrel. Állítólag a modell még nincsen túl a szakításon, de az Instagramon folyamatosan érkeznek tőle a forróbbnál forróbb fotók. A követők olykor támadják, hogy Fanni túl sokat fogyott, de ez őt nem igazán izgatja. Most is vidáman mutatta meg magát, ahogyan bikiniben szaunázgat.

Vasvári Viven közben ismerős helyszínen fotózkodott bikiniben, pontosabban a Lánchídnál. A modell a fürdőruhájára rávett egy lenge kimonót is, amiben még így is szexin néz ki.  

Nina Agdal leugrott a tengerpartra, és naná, hogy megnézhetjük, miképp nézett ki fürdőruhában a 28 éves dán modell, aki továbbra is csúcsformában van. Tudunk egyet lapozni, de a két kép gyakorlatilag ugyanaz.

Kaia Gerbernek volt kitől örökölni, mivel Cindy Crawford lányáról van szó. A fotón Kaia mellei is előtérben vannak, de hát kapunk mellé egy tündéri kiskutyát is. Aki inkább az utóbbira kíváncsi, hogy miképp áll neki a napszemüveg, az léptessen egyet, a második fotón megcsodálhatja.

Borítókép: Instagram