promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cardi B-nek már a haja is Louis Vuitton – képek
Borítókép:  Cardi B / Christophe ARCHAMBAULT / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világhírű előadó tovább emelte a mérhetetlen luxus jelentését, és már a frizuráján is egy világmárka logója szerepel – csak hogy mindenki tudja, hogy van mit a tejbe aprítania.

A rapperek életstílusára jellemző a felfoghatatlan költekezés és a nagyzolás, hiszen többek között ezzel érik el, hogy a rajongók felnézzenek rájuk. A siker és a hatalom kulcsa a pénz, ezért mindennek csillognia kell, és a legnagyobb márkák logója virít mindenhol – most viszont Cardi B talán egy kicsit túlment a jóízlés határán, ugyanis meglepően új reklámfelületet fedezett fel magán.

Már a hajára is Louis Vuitton emblémákat rakatott Cardi B, hogy ezzel az ő frizurája legyen a legértékesebb az egész szakmában.

Ezzel pedig komoly leckét adott pályatársainak, hiszen nehezen lehet vetekedni egy LV-logós hajkoronával, az biztos. Az nem derült ki, hogy rendes, vagy csak ideiglenes festésről van szó, de be kell vallani, hogy eléggé illik ez a stílus Cardi B-hez, főleg abban a méregdrága ruhakölteményben, amit a menőzős fotózás kedvéért magára öltött.

Itt lehet megtekinteni a sztár Louis Vuitton-összeállítását:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás