promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cardi B anyaszült meztelenül mutatja meg a brutális háttetkóját
Borítókép:  Cardi B / Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A botrányos előadó, Cardi B több hónap leforgása alatt csináltatott egy durva tetoválást, ami a nyakától egészen a combjáig ér.

Az utóbbi években hihetetlenül híres lett a rapper, Cardi B, aki ugyan nem biztos, hogy a tehetsége miatt, de folyamatosan ott van a reflektorfényben. Szinte minden megszólalásával botrányt tud kovácsolni, mivel egyből kimondja azt, amire gondol. Ez egy bizonyos szempontból nagyon problémás, viszont a rajongói valószínűleg pontosan ezért imádják.

Cardi B lerakott már pár slágert az asztalra, és az biztos, hogy egy összetéveszthetetlen, különleges figuráról van szó, aki mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Most például egy hatalmas háttetkóval sokkolta a közönségét, amit úgy mutatott meg a világnak, hogy közben egy falatnyi fürdőruhát reklámozott, ami valljuk be, nem sokat hagy a fantáziánkra:

Ha valaki jobban meg szeretné vizsgálni a tetoválóművész munkáját, annak most nagy szerencséje van, hiszen Cardi B anyaszült meztelenre vetkőzött, és megosztotta ezt a részletgazdag videót az új tetoválásáról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás