promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cardi B bedrogozta a pasikat, majd kirabolta őket
Borítókép:  Cardi B Houston-i koncertjén. Forrás: AFP/Suzanne Cordeiro
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Cardi B napjaink egyik legfelkapottabb énekesnője, ami énekhangján kívül különlegessé teszi az az, hogy ami a szívén, az a száján.

A sztárok szinte az Intagramon élik életüket, és sokan azt csinálják, ha őszinteségi rohamot kapnak, hogy live videóban valljákbe bűneiket. Így tett Cardi B is néhány nappal ezelőtt – szerencsére egy rajongójának hála, most már a világ tudja, hogy milyen bűnöket követett el korábban az énekesnő.

„Muszáj volt vetkőznöm egy klubban, ahol gyakran leszólítottak olyanok, akik d**ni is akartak velem. Látszólag beleegyeztem, fel is mentünk a hotelszobába, ahol droggal kiütöttem a férfiakat, majd egyszerűen kiraboltam őket”

– mondta az énekesnő.

Természetesen, ahogy egyre több emberhez jutott el a videó, úgy nőtt azok száma, akik véleményt nyilvánítottak. A #metoo korszakában sokan megvédték az énekesnőt, ám jelenleg többségben vannak azok, akik szerint, ha fordítva történt volna az eset, akkor a zenerajongók egy emberként estek volna neki a férfiaknak, hogy csak kizsákmányolják a nőket. Most már #survivingcardib jelöléssel te is kifejtheted a véleményedet a témában a közösségi oldalakon.

Még mielőtt elfelejtenénk: Carbi B-nek a hónap elején jelent meg a legújabb dala, amit Bruno Mars-sal közösen ad elő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás