Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sylvester Stallone megmutatta gyönyörű lányait – fotó

Sylvester Stallone megmutatta gyönyörű lányait – fotó

Színes

Sylvester Stallone megmutatta gyönyörű lányait – fotó

Színes

Baranyecz János 17:17

A Rocky-, illetve Rambo-széria sztárja most kivételesen nem egy új filmmel büszkélkedik, hanem csodaszép gyermekeivel, akikkel sikerült egy remek közös fotót is készíteniük.

Az egyik utolsó igazi akcióhősnek számít Sylvester Stallone, aki már nagyjából ötven éve színészkedik, közben pedig olyan alkotásokkal ajándékozta meg a rajongókat, mint például a Rocky, Rambo, A bosszú börtönében, The Expendables – A feláldozhatók, A pusztító vagy az Oscar. Az izmos híresség nem csupán a sikerei, de a családja miatt is nagyon boldog, amit most egy új képpel bizonyított.

Sly 23 évvel ezelőtt vette feleségül szerelmét, Jennifer Flavint, akivel három közös lányuk született: Scarlet (18), Sistine (22) és Sophia (23).

Stallone gyermekei igazi nőkké cseperedtek az évek alatt, és az biztos, hogy nem irigyelhetjük az udvarlókat, hiszen a sztár még mindig olyan kirobbanó formában van, hogy bárkit ketté tudna törni, ha csak egy picit is csúnyán nézne a gyönyörű hölgyekre. Márpedig őket nézve esélyes, hogy sokan szerencsét próbálnak – még egy ilyen kemény apósjelölt láttán is.

Most egy kicsit kiruccant a Stallone-család, és a lányok lőttek egy közös fotót édesapjukkal, amin látható, hogy tényleg nagy a boldogság:

Borítókép: Sylvester Stallone / LOIC VENANCE / AFP