Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nyilvánosan esedezik Kim Kardashian bocsánatáért Kanye West

Nyilvánosan esedezik Kim Kardashian bocsánatáért Kanye West

Színes

Nyilvánosan esedezik Kim Kardashian bocsánatáért Kanye West

Színes

Baranyecz János 12:32

Miután Kanye West bejelentette, hogy indul az elnökválasztáson, szinte minden a feje tetejére állt, és a házassága is veszélybe került Kim Kardashiannal.

Kanye West alapból is egy érdekes figura, hiszen hiába remek rapper és üzletember, ha közben botrányt botrányra halmoz – ráadásul megint sokkolta a világot azzal, hogy bejelentette, idén indulni fog az amerikai elnökválasztáson.

Az utóbbi napokban kifejezetten aggodalmat keltő dolgokat írt/csinált, hiszen zokogva adta a világ tudtára, hogy az apja el akarta vetetni őt, és neki is ez volt a terve az első gyerekével; állítólag el akart válni a feleségétől, Kim Kardashiantól, mert segíteni akart neki a mentális zavaraival; ráadásul Kylie Jennerre azt mondta, hogy büdös.

Ezenek a dolgoknak az lett a következményük, hogy Kim nagyon megharagudott rá, és végül igazán komoly problémák merültek fel a kapcsolatukban, így tényleg megjelent a horizonton a válás. Úgy látszik, hogy ennek meglett a hatása, hiszen a rappernek megjött az esze, és nyilvánosan kért bocsánatot feleségétől.

„Szeretnék bocsánatot kérni a feleségemtől, Kimtől, amiért nyilvánosságra hoztam egy privát dolgot. Nem támogattam őt úgy, ahogyan ő támogatott engem. Kim, azt szeretném mondani, hogy tudom, hogy bántottalak. Kérlek, bocsáss meg. Köszönöm, hogy mindig mellettem állsz”

– írta Twitteren a világsztár.

Ezek alapján tényleg szeretik egymást, mivel elég nehéz kezelni Kanye Westet, de Kim Kardashiannak valahogy sikerül kordában tartania őt szerelmével és támogatásával.

Elvileg tovább folytatódik a kampány, szóval felkészülhetünk arra, hogy ismét történni fog pár izgalmas dolog a hírességgel, és egyelőre úgy néz ki, hogy felesége kitart mellette, hátha ő lehet az első First Lady, aki szerepelt már pornófilmben.

Borítókép: Kanye West és Kim Kardashian / Roy Rochlin / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP