Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kanye West bejelentette, hogy indul az idei elnökválasztáson

Kanye West bejelentette, hogy indul az idei elnökválasztáson

Színes

Kanye West bejelentette, hogy indul az idei elnökválasztáson

Színes

Baranyecz János 10:10

A milliárdos rapper, Kanye West stílszerűen a függetlenség napján osztotta meg hatalmas hírét az emberekkel, hiszen nem viccelt, és tényleg elindul a 2020-as amerikai elnökválasztáson.

Korunk egyik legérdekesebb embere Kanye West, aki a rengeteg furcsa megszólalása ellenére nemrég lett dollármilliárdos, így új magaslatokba emelkedtek a gondolatai. Nem csupán rapperként, hanem üzletemberként is bizonyított már, ráadásul felesége is bekopogott a milliárdosok ajtaján, szóval valamit biztos, hogy nagyon jól csinálnak. Most pedig úgy néz ki, hogy a „fenyegetések” után tényleg komoly dologra szánta el magát az előadó, és politikai babérokra tör.

„Muszáj most realizálnunk Amerika ígéretét azzal, hogy bízunk Istenben, közös nevezőre hozzuk a víziónkat és felépítjük a jövőnket. Elindulok az amerikai elnökválasztáson”

– írta Kanye West a szinte történelmi értékű tweetjében.

Ezzel pedig megkezdődött a harc, és így talán Donald Trump is komoly ellenfelére talált, pedig régen még élvezte az előadó támogatását. Furcsa módon amúgy már most sokan Kanye West oldalára álltak, többek között a híres innovátor, Elon Musk is nyilvánosan csatlakozott hozzá, szóval még az is lehet, hogy tényleg van esélye nyerni a rappernek, és nem csupán egy álom/rémálom az egész.

Mindenesetre ezek után kijelenthetjük, 2020 egy minden szempontból maradandó év lesz az emberiség számára. Itt lehet megtekinteni Kanye West bejelentését:

Borítókép: Kanye West / Angela Weiss / AFP