promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rejtély, hogy melyik családtagjáról akart külön is gondoskodni Gesztesi Károly
Borítókép:  Gesztesi Károly. Forrás: life.hu.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Borbély Zoltán, a család ügyvédje és Gesztesi Károly személyes jóbarátja mondta el, hogy mi fog történni a színművész vagyonával.

Már több mint fél éve, hogy tragikus körülmények között hunyt el Gesztesi Károly, az ország egyik legnépszerűbb művésze. Sokan, sokféleképpen gyászolták, ám az utóbbi hetekben a figyelem középpontjába került a színművész sírja. 

Molnár Anikó is felkereste a temetőt, és rettenetes körülmények között találta a nyughelyet, amit barátnőjével rendbe tett. A képek alapján azt feltételezték, hogy a család nem ápolja méltóképpen a sírt. Többek között Galambos Lajcsi és Szebeni István is nekiesett a családnak.

Gesztesi Károly családja eközben úgy döntött, hogy eladják azt a budakalászi luxusingatlant, amely a színész utolsó otthona volt. Ennek kapcsán a Kiskegyednek nyilatkozott Dr. Borbély Zoltán, aki nemcsak ügyvédje, hanem jóbarátja is volt a színésznek – vette észre a BlikkRúzs.

„A házban rengeteg fontos és kedves emlék van, de a gyerekeknek és Nikinek nem lehet könnyű itt élni. Úgy érzik, akkor tudnak új életet kezdeni és persze a családtagok korrektül megegyezni, ha eladják ezt az ingatlant. Még nincs kitűzve a hagyatéki eljárás, de nemsokára várható és itt döntenek majd a vagyonáról, értéktárgyairól, autójáról, jogdíjainak sorsáról és persze az ingatlanról is. Karcsi ugyan nem írt végrendeletet, de hivatalosan is járt az irodánkban és beszélt korábban arról, hogy ha vele valami történne, akkor mi legyen a vagyonával. Egyetlenegy családtagjáról akart külön gondosodni, azt nem árulhatom el kiről van szó, de ezt a család tudja és az örökösök között így sincs vita, sem a gyerekek, sem a volt feleségek között. Minden gyereke testvériesen fog részesülni a vagyonból, hiszen neki az volt a terve, hogy minden gyerekét önálló élethez segítse anyagilag is. Máté már régóta külön lakik, de Márkó és Dávid  is új életet szeretnének kezdeni”

– mondta Borbély a lapnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás