Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Rejtély, hogy melyik családtagjáról akart külön is gondoskodni Gesztesi Károly

Rejtély, hogy melyik családtagjáról akart külön is gondoskodni Gesztesi Károly

Színes

Rejtély, hogy melyik családtagjáról akart külön is gondoskodni Gesztesi Károly

Színes

TK 12:12

Borbély Zoltán, a család ügyvédje és Gesztesi Károly személyes jóbarátja mondta el, hogy mi fog történni a színművész vagyonával.

Már több mint fél éve, hogy tragikus körülmények között hunyt el Gesztesi Károly, az ország egyik legnépszerűbb művésze. Sokan, sokféleképpen gyászolták, ám az utóbbi hetekben a figyelem középpontjába került a színművész sírja. 

Molnár Anikó is felkereste a temetőt, és rettenetes körülmények között találta a nyughelyet, amit barátnőjével rendbe tett. A képek alapján azt feltételezték, hogy a család nem ápolja méltóképpen a sírt. Többek között Galambos Lajcsi és Szebeni István is nekiesett a családnak.

Gesztesi Károly családja eközben úgy döntött, hogy eladják azt a budakalászi luxusingatlant, amely a színész utolsó otthona volt. Ennek kapcsán a Kiskegyednek nyilatkozott Dr. Borbély Zoltán, aki nemcsak ügyvédje, hanem jóbarátja is volt a színésznek – vette észre a BlikkRúzs.

„A házban rengeteg fontos és kedves emlék van, de a gyerekeknek és Nikinek nem lehet könnyű itt élni. Úgy érzik, akkor tudnak új életet kezdeni és persze a családtagok korrektül megegyezni, ha eladják ezt az ingatlant. Még nincs kitűzve a hagyatéki eljárás, de nemsokára várható és itt döntenek majd a vagyonáról, értéktárgyairól, autójáról, jogdíjainak sorsáról és persze az ingatlanról is. Karcsi ugyan nem írt végrendeletet, de hivatalosan is járt az irodánkban és beszélt korábban arról, hogy ha vele valami történne, akkor mi legyen a vagyonával. Egyetlenegy családtagjáról akart külön gondosodni, azt nem árulhatom el kiről van szó, de ezt a család tudja és az örökösök között így sincs vita, sem a gyerekek, sem a volt feleségek között. Minden gyereke testvériesen fog részesülni a vagyonból, hiszen neki az volt a terve, hogy minden gyerekét önálló élethez segítse anyagilag is. Máté már régóta külön lakik, de Márkó és Dávid  is új életet szeretnének kezdeni”

– mondta Borbély a lapnak.

Borítókép: Gesztesi Károly. Forrás: life.hu.