promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Galambos Lajcsi nekiment Gesztesi családjának
Borítókép:  Lokál
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Galambos Lajos régóta jó barátja volt Gesztesi Károlynak, így természetesen hozzá is elért a híre a család és Molnár Anikó között kialakult botránynak.

Molnár Anikó rendbe tette Gesztesi Károly szeméttel és gazokkal teli sírját, és kirakta a Facebookra, ahol rengetegen fejezték ki felháborodásukat, és illették rosszindulatú szavakkal az egykori színművész családját. Emiatt Gesztesi özvegye feljelentette Molnár Anikót, és bár a rendőrség lezárta már a nyomozást, és nem indítanak eljárást Anikó ellen sem rongálás, sem lopás miatt, Karel Nikoletta mindenképpen jogi lépéseket tesz a nő ellen.

„Polgári peres ügyet fog kezdeményezni Molnár Anikó ellen, becsületsértés miatt. Úgy érzi a család, hogy senkinek sincs joga a szerettük síremlékét megbolygatni”

– mondta a család barátja.

A család és az Anikó között tovább duzzafó botrány a család jó barátjához, Galambos Lajoshoz is elért, és a Tények Plusznak adott interjújában kifejtette véleményét.

„Én is láttam ezt a rendetlen sírt... hogy így mondjam. Természetesen ez a család dolga, hogy hogy gondozza egy magánember esetében, de Gesztesi Károly egy legenda volt, és ezt tovább kéne építeni. (...) Anikó azt tette, amit érzett. Miért, neki nincs ehhez joga? Ez egy zarándokhely, ide mások is mennek, Chaplin sírját is látogatják. Anikó úgy érezte, hogy ezzel a tettével méltóbbá teszi az emlékhelyet”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás