Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Barta Sylvia brutálszexi bikinis képet rakott ki magáról

Barta Sylvia brutálszexi bikinis képet rakott ki magáról

Színes

Barta Sylvia brutálszexi bikinis képet rakott ki magáról

Színes

Baranyecz János 18:48

A TV2 koronavírusból kigyógyult időjósa egy igazán csábító fürdőruhás képpel próbál meggyőzni minket arról, hogy inkább Magyarországon töltsük a nyaralásunkat.

Miután betört hozzánk a koronavírus-járvány, Barta Sylvia volt talán az első híresség, aki bejelentette, hogy sajnos ő is megbetegedett. Rengeteget szenvedett, hiszen számos tünetet produkált, és jelentős fogyás árán, de sikerült legyőznie a vírust. Szerencsére már sokkal jobban van és élvezi a nyarat, most viszont komoly üzenetet hozott nekünk, főleg így a nyári, nyaralós időszakra nézve.

„Két hullám között még szabadon élvezem a balatoni nyár minden szépségét. Nyaralj te is itthon, hogy még sokáig megőrizhessük a visszakapott szabadságunkat! Ha most fegyelmezetten betartjuk a távolságtartás és higiénia alapszabályait akkor van esélyünk még sokáig élvezni a nyári szabadságot! Felelősséggel tartozunk egymásért! Törődjünk egymással!”

– írta a TV2 időjósa.

Barta Sylvia ráadásul mindezt úgy osztotta meg követőivel, hogy csupán egy apró, sárga bikini volt rajta, szóval mindenki megcsodálhatta bomba alakját. A rajongók persze nagyon örülnek, és többen is megjegyezték, hogy az 50 éves sztár kinézetét rengetegen megirigyelhetnék.

Ennek hatására valószínűleg most egy kicsit többen fogják választani külföld helyett mondjuk a Balatont, hiszen tényleg figyelemfelkeltő a szexi műsorvezető fotója:

Borítókép: Barta Sylvia / via velvet.hu