promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megható tetoválást csináltatott a gyászoló Orlando Bloom – videó
Borítókép:  Orlando Bloom / Alberto E. Rodriguez / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Gyűrűk Ura-filmek sztárja, Orlando Bloom sajnos hiába kérte az emberek segítségét, nem járt sikerrel, és most végtelenül szomorú, hiszen hatalmas veszteség érte.

A Karib-tenger kalózai szériából ismert jóképű színész, Orlando Bloom alapból nagyon boldog, hiszen első közös gyermekét várja a gyönyörű popdívával, Katy Perryvel, szóval van oka örömködni. Egy tragikus esemény viszont megtörte ezt az idillt, hiszen elveszett a Mighty nevű, elképesztően cuki kutyusuk, ezért még a követőit is megkérte, hogy segítsenek megtalálni.

Már egy hét telt el a kutya eltűnése óta, és hiába keresték mindenhol, sajnos csak a nyakörvét találták meg, ezért Orlando Bloom arra az elkeserítő következtetésre jutott, hogy Mighty sajnos elpusztult.

Felfoghatatlan fájdalomról árulkodik a híresség posztja, hiszen leírja, hogy azóta is folyton zokog, szeretete örökké fog tartani, és nagyon sajnálja a dolgot. Mindent megtett azért, hogy újra együtt legyen kedvencével, és még nyomkereső ebeket is alkalmazott, ráadásul a létező összes üreget, kertet, csatornát átvizsgálták, hátha ott talált menedéket szegény.

Többek között Jennifer Aniston, Josh Brolin, Kate Hudson, Luke Evans és Miranda Otto is részvétet nyilvánítottak a gyászoló kiírásnál, hiszen mindannyian át tudják érezni, hogy mennyire megterhelő lelkileg az ember legjobb barátjának elvesztése.

Nagyon szoros volt Orlando Bloom és Mighty kapcsolata, a sztár éppen ezért elég nehezen tudja feldolgozni a történteket, és végül arra a döntésre jutott, hogy egy egészen megható tetoválással állít emléket kis barátjának, aminek elkészülését videóra is vette:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás