promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljesen összetört Orlando Bloom, az emberek segítségét kéri
Borítókép:  Orlando Bloom / Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szörnyű dolog történt A Karib-tenger kalózai-filmek sztárjával, ami miatt sürgős segítségért folyamodott, és még jutalmat is adna annak, aki megoldja problémáját.

Orlando Bloom volt annak idején a tinilányok álma, hiszen A Gyűrűk Ura-trilógia és A Karib-tenger kalózai-széria után ő lett Hollywood ügyeletes szépfiúja. Mostanra már megkomolyodott, és összejött Katy Perryvel, akivel első közös kislányukat várják, szóval hatalmas az öröm náluk. Ezt a boldogságot viszont megtörte most egy szomorú esemény, ami teljesen letaglózta a hírességet.

Orlando Bloom összetört szívvel rakta ki instájára, hogy a kaliforniai Montecitóban eltűnt szeretett kutyájuk, Mighty, és most arra kérnek mindenkit, hogy segítsenek megtalálni őt.

A kutyus nyakörvén telefonszám is van, ráadásul rendelkezik chippel, így bárhol tudják azonosítani. Az eltűnés körülményeiről nem mesélt a sztár, de most abban reménykednek, hogy hamarosan visszatér hozzájuk Mighty. Valószínűleg nem hiányzott ez a stressz a várandós Katy Perrynek, és mivel már több mint 200 ezer ember reagált a posztra, így jó eséllyel gyorsan meglesz az eb – akinek a megtalálásáért a színész amúgy jutalmat is felajánlott.

Így néz ki Orlando Bloom és Katy Perry kedvence:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás