promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy a baj: Köllő Babett melleinek lejárt a szavatossága
Borítókép:  Life
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

12 év után újra kés alá fekszik Köllő Babett, de nem csak azért, hogy nagyobb melleket kapjon; az előző implantátumnak ugyanis lejárt a szavatossága.

Nem éppen friss hír, hogy Köllő Babett újra mellnagyobbító műtéten fog átesni, hiszen nem olyan régen már mi is beszámoltunk róla, hogy a luxusfeleség hamarosan kés alá fekszik, hogy kicseréljék a több mint 10 éves szilikont, de nem csak azért, hogy még nagyobb keblekkel büszkélkedhessen, az újabb sebészi beavatkozás hátterében elsősorban egészségügyi ok áll.

A 12 évvel ezelőtt implantátumnak ugyanis lejárt a szavatossága, vagyis mostanra nemcsak a formájukból vesztettek, de komoly veszéllyel is járhat, ha még tovább bent maradnak.

„Amikor annak idején megcsináltattam a mellemet, az volt az alapvető indíttatás, hogy saját magamnak tetszek, de persze jólesett, hogy a férfiak elismerően pillantgattak felém. Később kiderült, rossz döntést hoztam, hiszen ahogy olyan sok nőnél, nálam is kiszakadt a silány minőségű anyag és mit mondjak, nem volt éppen kellemes élmény, pláne nem veszélytelen. Mondjuk úgy, hogy ezután nem is nagyon volt választásom, így következett a második beavatkozás, amikor már egy új és biztonságos implantátumot kaptam”

- mesélte a Ripostnak Babett, akin egy hét múlva fogják végrehajtani a műtétet. Ez azt jelenti, hogy hamarosan valamivel nagyobb és feszesebb mellvillantós képekre számíthatunk tőle.

„Az a helyzet, hogy már tavaly szerettem volna kicseréltetni, hiszen azok nem a végtelenségig őrzik a szavatosságukat. Ráadásul időközben édesanya lettem és a szoptatás természetesen megviseli a műmelleket is. Annak idején az egyik legkisebb méretet választottam, pontosan azért, mert tisztában voltam vele, hogy idővel a cserénél csak nagyobb beültetésére lesz lehetőségem. Ennek az az oka, hogy a tizenkét év alatt a mostaniak helyezkedtek és természetesen a bőr is megnyúlt kicsit. Szóval tévednek, akik azt gondolják, hogy hiúságból lesznek valamivel nagyobbak a melleim. Egyszerűen nincs más választásom”

Babett fontosnak tartja, hogy felhívja a nők figyelmét arra, hogy egy implantátum nem arról szól, hogy beteszik, hódítanak vele és ennyi. Elmondása szerint ő minden évben járt ultrahangra, ahol nemcsak a betét állapotát vizsgálták, hanem ez egyben egy rákszűrés is volt.

„Nem véletlen, hogy az implantátummal élő és felelősen gondolkodó nők körében ritkább a mellrák előfordulása. Ugyanakkor azt vettem észre, hogy azok a lányok, akik húszéves korukban csináltatják meg a mellüket, nagyon sokáig nem nézetnek rá szakemberrel. Nekik mondom, hogy ez nagyon nagy hiba és felelőtlenség is saját magukkal szemben”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás