promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hódi Pamela a karantén alatt szakított, most újra összejött vőlegényével
Borítókép:  Hódi Pamela és Tóth Bence. Forrás: Instagram.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hódi Pamela Instagram-oldalán jelentette be, hogy újra egy párt alkot Tóth Bencével.

A karanténidőszak sok pár életébe hozott változást. Közéjük tartozik Hódi Pamela és vőlegénye, Tóth Bence, akik már az esküvőt tervezték, ám a koronavírus-járvány miatti bezártság a legrosszabbat hozta ki a két emberből, így májusban szakítottak.

Hódi Pamela még pszichológus segítségét is kérte, hogy fel tudja dolgozni a történteket.

A szakításban állítólag közrejátszott Pamela előző férje, Berki Krisztián. Erről a nőhöz közel álló személy beszélt.

Természetesen az igazságot nem tudjuk, ám Hódi Pamela nem fogta vissza magát, és Instagram-oldalán többször is megmutatta, hogyan néz ki bikiniben. Ezzel kapcsolatos cikkeinket ide, meg ide kattintva olvashatjátok!

A pár barátai ilyen-olyan titokzatos megszólalásokkal, név nélkül, utaltak arra, hogy még semmi sincs veszve, és Hódi Pamela, valamint Tóth Bence a szakítás után is kerülgetik egymást. Végül a nő közösség oldalán jelentette be, hogy újra egy párt alkot a focistával:

„Sziasztok! Nem szeretnénk tovább találgatásokat olvasni kettőnkről. Ezért MI közöljük Veletek, hogy egy ideje már visszataláltunk egymáshoz. Ennyi információval úgy éreztem tartozom Nektek azok után, hogy bemutattam Bencét Nektek. A legnagyobb tisztelettel kérlek Titeket, hogy fogadjátok el azt, hogy az életem legfontosabb embereiről a családomról, Natiról és Bencéről akik nap mint nap az életem részei, nem mutatom Őket rendszeresen a közösség oldalaimon!
Akit szívből szeret az ember, azt óvja. Én tiszta szívemből szeretem Őket!”

Hódi Pamela a kép közzétételéhez nem járult hozzá, így azt ide kattintva tudjátok megnézni!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás