Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ilyen szexin napozik az erkélyen Hódi Pamela

Ilyen szexin napozik az erkélyen Hódi Pamela

Színes

Ilyen szexin napozik az erkélyen Hódi Pamela

Színes

BTP 06:36

Már Tóth Bence is csak Instagramon nézegetheti Pamelát.

Igazán lázban tartotta az internetet Berki Krisztián gyermekének édesanyja, Hódi Pamela, és a futballista, Tóth Bence szakítása. Pamela két évig volt együtt Bencével, akit a vőlegényének mondhatott, és fejben az esküvőt tervezgették. Egyelőre annyi biztos, hogy külön utakon folytatják, de hogy van-e remény, azt majd az idő eldönti.

Pamela anno azt nyilatkozta a Hot magazinnak, hogy Bence egyszerűen nem áll készen egy ilyen komoly kapcsolatra. Hát igen, a karantén sok pár érzéseit elmélyítette, sokakat pedig szétzilált, sajnos ők az utóbbiba tartoznak.

Amióta Bence elköltözött, eléggé kerülik egymást, de Pamela inkább igyekszik csak magára figyelni. Folyamatosan edz, és úgy gondolta, hogy ehhez egy kis kis barnulás sem árt. Persze a napozás az erkélyen nem az igazi, ha nem teszik ki Instagramra.

Valószínűleg Bence szívesen csatlakozott volna Pamelához, de jelenleg ő is csak a közösségi médián keresztül követheti miképp szexizik az exe. A mókához Chloe kutyus is csatlakozott. Pamela két fotót is feltöltött, szóval tudtok lépegetni.

 

Borítókép: Femina