promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Balhé: Mickey Rourke durván megfenyegette Robert De Nirót
Borítókép:  Mickey Rourke és Robert De Niro / AFP / Promotions.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Újabb hollywoodi háború kapott lángra, ugyanis A pankrátor színésze, Mickey Rourke nagyon keményen nekiment a legendás Robert De Nirónak.

Valaha Hollywood egyik legsármosabb színészének számított a 9 és 1/1 hét sztárja, Mickey Rourke, majd a küzdősport miatt többször is megsérült az arca, amit a plasztikai sebészek sem tudtak már eredeti állapotába visszaállítani.

Ezek után tehetsége mellett különleges megjelenésének is köszönhette 2008-ban A pankrátor című zseniális film főszerepét, ami miatt ismét igazi sztár lett, és szerepelt például a Vasember 2-ben is – mostanra viszont sajnos megint eléggé lecsúszott.

Elkezdett furcsa dolgokat mondani és csinálni, több botrányba is keveredett, és valószínűleg most is azért balhézik a nyilvánosság szeme láttára, hogy figyeljünk rá, hiszen kőkeményen beszólt Robert De Nirónak, ráadásul meg is fenyegette őt, pedig 1987-ben együtt szerepeltek Alan Parker Angyalszív nevű klasszikusában.

„Hé, Robert De Niro, így van, hozzád beszélek, te kib*szott nagy csecsemő. Az egyik barátom most mesélte, hogy pár hónapja azt mondtad az újságokban, hogy »Mickey Rourke hazug, és mindenféle sz*rságokat beszél«. Na, ide figyelj Mr. Kemény legény a filmekben, te vagy az első ember, aki hazugnak nevezett engem, ráadásul egy újságban. Hadd mondjak el neked valamit te rohadék, mikor legközelebb meglátlak, Istenre, a Nagymamámra, a testvéremre és a kutyáimra esküszöm, hogy durván megalázlak, ez 100 százalék. Mickey Rourke »Istenemre«”

– írta a Sin City – A bűn városa című kultuszfilmből is ismert Mickey Rourke.

Látszik, hogy tényleg nagyon kiakadt a legendás színészre, aki állítólag nem engedte, hogy szerepeljen Az ír című Martin Scorsese alkotásban, mert annyira nem bírja őt. Pontosan nem tudni, hogy min is kaptak össze alapból, hogy ennyire rossz a viszonyuk, de a pletykák szerint az Angyalszív forgatásán történt valami, amit máig nem engedtek el.

Robert De Niro még nem reagált az indulatos írásra, de jó eséllyel nem kell brutális bokszmeccsre számítanunk a jövőben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás