Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tolvai Reni, Tóth Andi és Molnár Nini mellei hódítottak a héten

Tolvai Reni, Tóth Andi és Molnár Nini mellei hódítottak a héten

Színes

Tolvai Reni, Tóth Andi és Molnár Nini mellei hódítottak a héten

Színes

Baranyecz János 14:14

Ezen a héten is összeszedtük számotokra azokat a cikkeinket, amik a legjobban érdekeltek titeket, kezdve a hatalmas dekoltázst villantó Tolvai Renitől, egészen a Barátok közt régi kedvencének visszatéréséig. Lássuk, mik voltak a legizgalmasabb témák!

Az utóbbi napokban főleg a szexi Tóth Andi volt az, aki leginkább megmozgatta olvasóinkat, de a Feleségek luxuskivitelben szépsége, Molnár Nini és érdekelte az embereket, illetve a Barátok köztbe is beköszönt egy rég látott színésznő:

  • Tolvai Reni megvillantotta a melleit egy medencében, miközben Alessandra Ambrosio ledobta a bikini felsőt, Bella Hadid pedig egy izzasztó darabot vett fel.

  • A Feleségek luxuskivitelben című sikerműsor előző szezonjának sztárja, Molnár Nini bebizonyította, hogy csöppet sem szégyenlős, hiszen nagyon pikáns képpel ajándékozta meg követőit.

  • Örülhettek az RTL Klubon futó Barátok közt rajongói, hiszen egy régi kedvenc tűnt fel hosszú évek után újra a sorozatban, és egy kis ízelítőt is kaptunk a nagy pillanatból.

  • A fiatal énekesnő kirakott egy képet, amiről később kiderült, hogy meg van retusálva. Tóth Andi vékonyabbá szerkesztette a derekát, majd miután lebukott, törölt minden hozzászólást.

  • Tóth Andi megmutatta, hogyan kell bikiniben, furcsa pózokban leereszteni egy úszógumit, a végeredmény pedig magáért beszél.

Borítókép: Tolvai Reni / blikk.hu (via theworldnews.net)