promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csúnyán lebukott Tóth Andi, most rajta röhög a fél ország
Borítókép:  Délmagyar
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A fiatal énekesnő kirakott egy képet, amiről később kiderült, hogy meg van retusálva. Andi vékonyabbá szerkesztette a derekát, majd miután lebukott, törölt minden hozzászólást.

Tóth Andi gyakran oszt meg olyan fotókat az Instagram-oldalán, amin megvillantja csábos alakját. Sokak szerint a 21 éves énekesnő bomba formában van, de Andi sosem titkolta, hogy nincs teljesen megelégedve a testével.

„Szerintem mi nők sosem leszünk elégedettek a külsőnkkel. Megtanultam elfogadni azt a testet, amit a természettől kaptam, de velem is előfordul, hogy az Instagramon irigykedve nézem más lányok fotóit: de jó lenne ilyen derék vagy olyan csípő! Nekem mást adott az élet ebből, és ebből hozom ki a legjobbat”

- nyilatkozott korábban a Borsnak. Ebben az interjúban Andi elárulta, hogy sokszor szándékosan provokálja a rosszakaróit a sokatmutató, mellvillantós képeivel.

A 2014-es X-faktor győztese péntek este egy szponzorált bejegyzést tett közzé az Instagram-oldalán, amivel egy diétás terméket reklámozott. Néhány órával ezelőtt még rengeteg kommentet lehetett olvasni a poszt alatt, ám ezek egyik pillanatról a másikra törölve lettek.

Kiderült ugyanis, hogy Andi fotója meg lett retusálva, a derekából jó fél centit eltüntettek azért, hogy így vékonyabbnak tűnjön. Andit a képen látható egyik polc buktatta le, ami jól láthatóan el van görbülve a dereka környékén.

Tóth Andi egyelőre nem kommentálta az esetet. A szóban forgó fotót alább nézhetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás