promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi szándékosan provokál a mellével
Borítókép:  Velvet
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Andi gyakran oszt meg pikáns képeket az Instagram-oldalán, ami miatt rengetegen betámadják, de elmondása szerint sokszor már szándékosan provokál másokat a melleivel.

Tóth Andi még egy úszógumi leeresztési technikát is csak szexis pózokban tud bemutatni, mint ahogy az a legutóbbi Instagram-bejegyzéséből kiderült.

Az ehhez hasonló sokatmutató, pikáns, villantós tartalmak miatt rengetegen támadják a fiatal énekesnőt. Sokak szerint Andinak inkább az énekléssel kellene foglalkoznia ahelyett, hogy folyamatosan kipakolja a melleit.

  • „Én a hangod miatt kezdtelek el követni, de már csömöröm van a melleidtől. Sajnálom,hogy csak ennyit tudsz mutatni.”
  • „Jobban örülnék, ha egy dzsessz vagy blues albumborítót mutatnál, mert a melleid, a tini srácokon kívül nem nagyon érdeklik az embereket.”
  • „Elég gáz, hogy ilyen képpel kell felhívnod magadra a figyelmet…”

- olvasható az egykori X-faktor győztes közösségi oldalán a kommentek között.

A Bors megkereste Andit, és megkérdezték tőle, hogy hogyan reagál ezekre a támadásokra.

„Már 15 évesen sem hordtam melltartót, sőt sokkal kihívóbban öltözküdtem, mint most, mégsem szólt meg senki. Sőt, akadt, aki azt mondta, öltözködhetnék vagányabban, pedig tényleg szinte mindenem kint volt. A mai fejemmel már nem mernék ilyen kacéran megjelenni. Manapság viszont egyre több bántás ér, de ez csak azért van, mert 15 évesen gyerektestű voltam, nem voltak melleim, így senkit nem zavart a kihívó ruha. Most, hogy nőiesebb a testem, sokan elvárnák, hogy takargassam magam”

Andi elmondása szerint a legtöbb rosszindulatú megjegyzés harminc feletti nőktől érkezik, de ezek csak jót tesznek neki, hiszen a posztjai alatt folyamatosan kialakuló melltartóháborúk népszerűsítik a képeit, és ezt ki is használja.

„Ilyenkor néha még szándékosan provokálom is őket egy-egy újabb szexi fotóval, aminek rajongóim örülnek”

- fogalmazott Andi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás