promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cinthya Dictator egy falatnyi bikiniben strandolt, szomorkodás lett a vége – képek
Borítókép:  Cinthya Dictator / instagram.com/cinthyadictator (via 24.hu)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elég kellemetlen élményben volt része Cinthya Dictatornak a Lupa-tónál, hiszen míg régen meztelenül, gondtalanul pancsolhatott, ma már inkább támadások érik őt.

Főleg a különleges megjelenéséről és művészetéről ismerik sokan Cinthya Dictatort, akinek már rengetegszer beszóltak azért, mert egyesek túlzottan soványnak tartják.. Ez általában elég rossz hatással van az emberre, hiszen az ilyen negatív hullámok simán tönkretehetik az önbizalmunkat, és sajnos most is hasonló dolog történt a hírességgel.

Cinthya Dictator elárulta, hogy gyerekkora óta a Lupa-tóhoz jár, ahol sokszor nudistaként élvezte a meleg időt, és egyszer sem jutott eszébe, hogy bármi probléma lenne a testével, csak egyszerűen jól érezte magát. A mostani látogatása után viszont egészen rossz lett a hangulata, hiszen megszólták őt, és úgy érezte, hogy ítélkeznek a kinézete felett.

„Mára az új hullámos Lupa Beach és a közönsége egy igazán frusztráló felszínes élmény csomagot adott. Végig szorongtam a kint töltött időt amiatt, hogy nem vagyok tökéletes. Úgy éreztem magam mint egy húspiacon vagy egy szórakozó helyen ahol csak bugyi van rajtam. Nem sokat segített a helyzeten, hogy megismertek és szellemes beszólógatásokkal tarkították a délutánomat. Arra jutottam, hogy elég nehéz ma fürdőruhában közösségbe menni. És felvállalni a »hibáinkat« ebben a kiphotoshoppolt és filterezett világban”

– írta Cinthya Dictator.

Végül pár szexi, bikinis képet is lőtt magáról, ami alapján egészen érthetetlen, hogy miért támadták, hiszen valószínűleg sokan szeretnének így festeni, mint ő. De ha nem is így van, akkor is érdemes magunkban tartani a rosszindulatú véleményünket más külsejével kapcsolatban, hiszen azzal csak elrontjuk valakinek a boldogságát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás