Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Will Smith feleségét akarják egy házasságtörő társkereső oldal arcának

Will Smith feleségét akarják egy házasságtörő társkereső oldal arcának

Színes

Will Smith feleségét akarják egy házasságtörő társkereső oldal arcának

Színes

Baranyecz János 06:36

Hatalmas botrány volt hónap elején, mikor kiderült, hogy Jada Pinkett Smith megcsalta a férjét, most pedig úgy néz ki, hogy előnyére kovácsolhatja a félrelépést – persze, ha úgy dönt.

Sokáig úgy tűnt, hogy Will Smith és Jada Pinkett Smith házassága példaértékű, majd egy August Alsina nevű fiatal előadó nagy port kavart a kijelentéseivel, hiszen elárulta, hogy régebben viszonya volt a nővel, ráadásul Will Smith is tudott róla. Az elején még tagadták a vádakat, de végül tiszta vizet öntöttek a pohárba, és kiderült, hogy tényleg kavartak.

A sztárpár napokkal ezelőtt nyilvánosságra hozott egy videót, ahol elmeséltek mindent, és kiderült, hogy nagyjából 4,5 évvel ezelőtt nagy veszélyben volt a kapcsolatuk, és válni akartak – ekkor jött össze Jada és August.

Végül a feleség rájött, hogy még mindig a férje kell neki, így befejezték a viszonyt, és megbeszéltek mindent Willel, azóta pedig hatalmas a harmónia közöttük. A közvélemény viszont elég vegyesen fogadta a dolgot, és sokan elítélték Jada viselkedését, hiszen hivatalosan házasságtörést követett el, akármennyire is megértő vele Will Smith.

A 24 írja, hogy ennek hatására most komoly ajánlatot kapott Jada Pinkett Smith, hiszen egy Eveeda nevű, kifejezetten házasság melletti viszonyt folytató nők számára létrejött online társkereső oldal 2 millió dollárt ajánlott a színésznőnek, hogy két évig a reklámarcuk legyen.

Ez elég nagy összeg, viszont nem biztos, hogy Jada pont ennek a mozgalomnak szeretné kölcsönözni az arcát, hiszen nem számíthatna túlzottan pozitív megítélésre utána. Akárhogy is dönt majd, elvileg most minden rendben van a házasságával, és elmondása szerint hálás a történtekért, hiszen igazán megtalálta önmagát, ezért nem is bánja túlzottan a dolgot.

Borítókép: Jada Pinkett Smith és Will Smith / VALERIE MACON / AFP