promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Will Smith feleségét akarják egy házasságtörő társkereső oldal arcának
Borítókép:  Jada Pinkett Smith és Will Smith / VALERIE MACON / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas botrány volt hónap elején, mikor kiderült, hogy Jada Pinkett Smith megcsalta a férjét, most pedig úgy néz ki, hogy előnyére kovácsolhatja a félrelépést – persze, ha úgy dönt.

Sokáig úgy tűnt, hogy Will Smith és Jada Pinkett Smith házassága példaértékű, majd egy August Alsina nevű fiatal előadó nagy port kavart a kijelentéseivel, hiszen elárulta, hogy régebben viszonya volt a nővel, ráadásul Will Smith is tudott róla. Az elején még tagadták a vádakat, de végül tiszta vizet öntöttek a pohárba, és kiderült, hogy tényleg kavartak.

A sztárpár napokkal ezelőtt nyilvánosságra hozott egy videót, ahol elmeséltek mindent, és kiderült, hogy nagyjából 4,5 évvel ezelőtt nagy veszélyben volt a kapcsolatuk, és válni akartak – ekkor jött össze Jada és August.

Végül a feleség rájött, hogy még mindig a férje kell neki, így befejezték a viszonyt, és megbeszéltek mindent Willel, azóta pedig hatalmas a harmónia közöttük. A közvélemény viszont elég vegyesen fogadta a dolgot, és sokan elítélték Jada viselkedését, hiszen hivatalosan házasságtörést követett el, akármennyire is megértő vele Will Smith.

A 24 írja, hogy ennek hatására most komoly ajánlatot kapott Jada Pinkett Smith, hiszen egy Eveeda nevű, kifejezetten házasság melletti viszonyt folytató nők számára létrejött online társkereső oldal 2 millió dollárt ajánlott a színésznőnek, hogy két évig a reklámarcuk legyen.

Ez elég nagy összeg, viszont nem biztos, hogy Jada pont ennek a mozgalomnak szeretné kölcsönözni az arcát, hiszen nem számíthatna túlzottan pozitív megítélésre utána. Akárhogy is dönt majd, elvileg most minden rendben van a házasságával, és elmondása szerint hálás a történtekért, hiszen igazán megtalálta önmagát, ezért nem is bánja túlzottan a dolgot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás