promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elhunyt Bogdán László, Cserdi polgármestere

Elhunyt Bogdán László, Cserdi polgármestere

Színes

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szomorú hírt közöltek ma reggel, ugyanis kiderült, hogy 46 évesen meghalt Cserdi polgármestere, Bogdán László, aki állítólag saját kezével vetett véget életének.

A Világgazdaság írja, hogy 46 esztendős korában elhunyt Bogdán László, aki 2006 óta volt Cserdi polgármestere, előtte pedig négy évig alpolgármesterként tett a közösségért független jelöltként. A tragikus hír nagyon meglepte az embereket, és rengetegen gyászolják a politikust, aki sokak szerint példaértékű helyet csinált Cserdiből.

Bogdán László Pécsen született egy szegény roma családba, és anyagi okok miatt nem tudott továbbtanulni, ezért magát fejlesztette, amivel egészen a polgármesteri pozícióig jutott. Vezetése alatt mondhatni megszűnt a bűnözés, pedig előtte súlyosabb volt a helyzet a községben. Oktatási programot indított, feléledt a mezőgazdasági termelés és közmunka lehetőségeket is biztosított, így sikerült elérnie, hogy Cserdi egy jobb, élhetőbb otthon legyen mindenki számára.

A 444 cikke szerint Bogdán László holttestét kedd reggel találták meg a helyi feldolgozóüzemben, egyes beszámolók szerint felakasztotta magát.

Több információ még nem derült ki a szomorú esetről.

Ha bárki úgy érzi, hogy segítségre van szüksége, akkor hívja a krízishelyzetben lévők számára a nap 24 órájában fenntartott, ingyenesen hívható 116-123-as, vagy a 06-80-820-111-es telefonszámot. Ha valaki másról van szó, akinek szüksége lehet a segítségre, akkor ezen az oldalon találhat információkat.

Borítókép:  Bogdán László / via indirekt.hu

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás