promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eltemették Benedek Tibort
Borítókép:  Benedek Tibor / PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP / Promotions.hu
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szűk család egy titkos temetés keretein belül kísérte végső útjára a tragikus hirtelenséggel elhunyt világhírű vízilabdázónkat, Benedek Tibort.

Szinte mindenkit mélyen érintett a szomorú hír, hogy súlyos betegség után június 18-án, 47 évesen meghalt Benedek Tibor, aki a sportteljesítményével rengetegszer tette igazán büszkévé az egész országot. Az egykori vízilabdázót számtalan ember gyászolja, és az özvegyét, Epres Pannit is rettenetesen megviselte a szörnyűség, hiszen nagyon szerették egymást.

Arról már beszámoltunk, hogy szűk családi körben fog megtörténni a temetés, a Blikk pedig azt írja most, hogy ez teljes titokban már meg is történt. A Benedek család nyilatkozatot adott ki, amiben erről és a nyilvános megemlékezésről is szó esik, illetve fontos dolgot kérnek benne mindenkitől, hiszen nagyon nehéz számukra ez az időszak.

„Kedves sportbarátok, tisztelt újságírók!
Köszönjük az elmúlt hetek megemlékezéseit, a sok üzenetet, együttérzést, Tiborra és a családunkra irányuló figyelmüket. Érezzük az egész ország, a sport- és vízilabdavilág támogatását ebben a leírhatatlanul szomorú időszakban. 
Tisztelettel kérjük a továbbiakban is a közvélemény és a sajtó megértését, hogy az előttünk álló hosszú időszakban csendben és a magunk módján gyászolhassunk, hogy méltók maradhassunk Tibor és a vele közös pillanataink emlékeihez.
Tibortól, kívánsága szerint, szűk családi körben búcsúztunk el. Szeretnénk azonban, hogy aki szerette és tisztelte őt, méltóképpen vehessen tőle búcsút. Így az augusztusi Magyar Kupa döntője előtt pályafutásának legszebb pillanataival emlékezünk rá a margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában. A részletekről, valamint a döntő időpontjáról hamarosan a Magyar Vízilabda Szövetség honlapján tájékozódhatnak.
Köszönettel:
Benedek család”

– olvasható a közleményben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás